4+1 θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2014

4+1 θεραπείες που θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα

Δοκιμάστε μία από τις πέντε αυτές θεραπείες που σας προτείνω και δείτε αποτέλεσμα!

Μεσοθεραπεία
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να μειώσει την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού εκχέοντας ουσίες που διαφοροποιούνται ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας. Αν είναι πρώτου βαθμού χρησιμοποιούνται εκχυλίσματα αγκινάρας και καρνιτίνης. Αν είναι βαθιά και οιδηματώδης, η φωσφατιδυλοχολίνη, εγχέετε σε βάθος για να γίνει λιποδιάλυση, και η καρνιτίνη και το οργανικό πυρίτιο πιο επιφανειακά.
Λεμφικό μασάζ και μεσοθεραπεία
Για να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα, απαιτείται ένας συνδυασμός θεραπειών. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με λιπολυτικές ουσίες συνδυαστικά με το μασάζ LPG της Endermologie βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών. Οι συνεδρίες με το LPG ξεκινούν από 8 (για ένα ήπιο πρόβλημα) και μπορεί να φτάσουν τις 20. Από την άλλη, οι συνεδρίες μεσοθεραπείας που θα χρειαστούν είναι 6-8.
Θεραπεία Liposhock
Η νέα αυτή θεραπεία, προσφέρει λύση στο πρόβλημα της τοπικής συσσώρευσης του λίπους και της κυτταρίτιδας. Επεμβαίνει άμεσα στα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη μόνιμη και ασφαλή διάλυση του λίπους. Βασίζεται στην τεχνολογία Shock Waves, η οποία αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια κοσμητική Ιατρική. Είναι μια ειδική τεχνολογία εξωσωματικών ακουστικών κυμάτων που διαλύει το λιποκύτταρο, αυξάνει την τοπική αιματική και λεμφική κυκλοφορία, βελτιώνει την ελαστικότητα των ιστών, ενεργοποιεί τον κυτταρικό μεταβολισμό και απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες. Έτσι, αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την τοπική συσσώρευση λίπους, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση. Εφαρμόζεται στους μηρούς, τους γλουτούς, την κοιλιά και τα μπράτσα. Απαιτούνται 8-12 συνεδρίες ανάλογα με το είδος και τη βαρύτητα του προβλήματος.
Smoothshapes™
Είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα laser κατά της κυτταρίτιδας που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων – FDA, για την κυκλοτερή μείωση της κυτταρίτιδας και για τη μακρόχρονη (για μήνες) διάρκεια του αποτελέσματος. Με τη μέθοδο αυτή αδειάζουν τα λιποκύτταρα και ομαλοποιείται το σχήμα τους. Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά. Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων και λείανση – εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Η συνεδρία γίνεται στην επιφάνεια που έχει το πρόβλημα όπως: μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μέση, πλάτη, «ψωμάκια» αλλά και στα μπράτσα. Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ξαπλώσουν στο ειδικό κρεβάτι. Θα χρειαστούν 8 συνεδρίες κάθε 2 ημέρες δηλαδή περίπου 4 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά ανά περιοχή. Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή, δεν χρειάζονται κρέμες, gel ή φόρμες και επιστρέφετε άμεσα στο πρόγραμμά σας. Το βασικότερο: είναι εντελώς ανώδυνο.

Το μυστικό
Εάν δε θέλετε να δοκιμάσετε μία μη επεμβατική θεραπεία υπάρχει κάτι ανέξοδο και φυσικό: η άσκηση ενισχύει την αιμάτωση τοπικά και βοηθά να αποβληθούν οι τοξίνες από τον οργανισμό. Κάντε διάδρομο και ασκήσεις για τα πόδια, όπως άρσεις ποδιών και λεκάνης, απαγωγούς και ημικαθίσματα. Επίσης είναι αποτελεσματικό να κάνετε διάδρομο και wrapping, δηλαδή να τυλίγετε με μια ζελατίνα την περιοχή των γλουτών αφού πρώτα έχετε εφαρμόσει κάποια λιπολυτική κρέμα. Τέλος, βοηθά πολύ το κολύμπι με βατραχοπέδιλα.
* Οι θεραπείες του άρθρου έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν είναι διαφημιστικές γι’ αυτό και δεν προτείνω δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον δερματολόγο σας για το ποιες θεραπείες ταιριάζουν στο δικό σας πρόβλημα.

Πηγή: http://omorfamystika.gr