Αποκλειστική συνεντευξη με έναν νεο αθλητη της τοξοβολιας. (N.Κιλκις) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

Αποκλειστική συνεντευξη με έναν νεο αθλητη της τοξοβολιας. (N.Κιλκις)

Μαθητης της Γ' Λυκειου ο Χρηστος Σιδηροπουλος. Διαβαστε την αποκλειστική
 συνεντευξη απο το magazino1.blogspot.gr
  1. Απο ποια ηλικα ασχολείσαι με την τοξοβολια; Ξεκινησα την τοξοβολία δεκατεσσάρων χρονών.
  2. Τι σε ωθησε να ασχοληθεις με αυτο το αθλημα; Ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι με αυτό το άθλημα είναι ένας σχολικός αγώνας τοξοβολίας που είχε διοργανωθεί οταν βρισκόμουν στο δημοτικό στον οποίο αγώνα κατά τύχη ειχα βγει πρωτος.
  3. Τι πιστευεις πως σου προσφερει; Το αθλημα αυτο προσφερει ηρεμια , συγκεντρωση , ενδημανωση και χαλαρωση οχι μονο στο σωμα αλλα και σε πνευματικο επιπεδο.
  4. Για να ασχοληθει κανεις με την τοξοβολια τι θα πρεπει να γνωριζει; Η τοξοβολια δεν ειναι καποιο αθλημα που απαιτει συγκεκριμενες προδιαγραφες απλα θελει καλη εξασκηση (χωρις καθημερηνη προπονηση).
  5. Σε τι αποστασεις ριχνεις; Οι αποστασεις σε κλειστο χωρο ειναι παντα σταθερες 18 μετρα σε εξωτερικο ειναι ανα λογα με κατηγοριες εχει 30 ,60 και 70.Εγω ρίχνω στα 18 λογο κλειστου.
  6. Αυτη την περιοδο εισαι μαθητης Γ'Λυκειου. Σωστα; Τι σκέφτεστε για μετα; Θα δωσεις πανελληνιες; Αν ναι σε ποια σχολη; Εγω αν και θα δώσω παννεληνιες κανω σύγχρονος και μαθηματα για κατατακτηριες της σχολης καλων τεχνων λογο της κλίσης μου προς την ζωγραφικη.
  7. Η τοξοβολια θα ειναι για σενα ερασιτεχνικο αθλημα ή επαγγελματικο; Την τοξοβολια ως ερασιτεχνικο ,χόμπι δηλαδη.
  8. Προσφατα συμμετειχες σε πανελληνιους αγωνες τοξοβολιας. Τι θεση κατεκτησες; Πως ειδες τα πραγματα οσον αφορα την ψυχολογια, τη θεληση και το βασικοτερο, τον στοχο; Στον παννεληνιο αγωνα που πηρα μερος βγηκα 5ος .Στους αγωνες τετοιου είδους η ψυχολογια παιζει σημαντηκο ρολο φυσικα το οποιο πιστευω οτι ειναι το βασικοτερο .Οσο αναφορα τον στοχο ειχα ικανοποιητικα καλο στοχο.
  9. Θα μας πεις τα ονειρα σου για την τοξοβολια; Περιμενεις κανενα σημαντικο γεγονος απο αυτο το αθλημα; Τα ονειρα μου για αυτο το αθλημα ειναι σχετικα απλα ,συμμετοχη σε αγώνες και μερικες διακρισεις σε θεσεις ,δεν περιμένω πολλα γιατι πρέπει αντίστοιχα να δώσεις και πολλα για να επιτύχεις σε καποιο άθλημα.
  10. Οι ασχολιες σου εκτος σχολειου και τοξοβολιας, ποιες ειναι; Με τι πραγματα γεμιζεις την ημερα σου;Οπως ανέφερα και προηγουμένως ασχολούμαι με την ζωγραφική η οποια απαιτεί πολλη χρονο δουλειάς και εξάσκησης προς το παρόν αυτα η ζωγραφικη και η γυμναστική γεμίζουν την ημέρα μου.
  11. Πως βλεπεις 10 χρονια μετα τον εαυτο σου; Σε καποιον μελλοντικο τοξοτη τι μηνυμα θα ηθελες να του μεταφερεις; Ειναι δύσκολο να περιγράψω την κατάσταση που θα βρίσκομαι μετα απο 10 χρονια απλα πιστεύω σε επερχόμενες επιτυχίες και προκρίσεις. Σε κάποιο μελλοντικό τοξότη θα του έλεγα απλά οτι η τοξοβολία είναι ένα άθλημα που προσφέρει πολλά περισσότερα από κάθε άλλο.

    Σε ευχαριστω για την συνεντευξη στο www.magazino1.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add