ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ-ΔΕΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 22, 2014

ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ-ΔΕΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΟΥ


Τι σημαίνει ο Άρης για τη σεξουαλικότητά μας;

 Ο Άρης σχετίζεται με την επιβεβαίωση. Μέσα από το αρχέγονο αίσθημα της κατάκτησης, προσπαθεί να επιβληθεί και να κυριαρχήσει. Τροφοδοτούμενος από το «Εγώ», κινείται ανάλογα με το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του.
Η θέση του Άρη από ζώδιο και οίκο είναι αρκετη για να μας δώσει πολλές και σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά την αυτοπεποίθηση του ατόμου, και κατά συνέπεια τον τρόπο που διεκδικεί στο σεξουαλικό παιχνίδι. Ειδικά για τον άνδρα, παίζει τον πλέον σημαντικό ρόλο, όσον αφορά τις ικανότητες και δεξιότητές του στο σεξ.



Άρης στον Κριό



Βρίσκεται στη θέση του. Ξέρει να παίζει το παιχνίδι, με τρόπο τέτοιο ώστε να διεκδικεί και να παίρνει αυτό που θέλει. Όλα όμως τα κάνει γρήγορα. Γρήγορα κατακτά, γρήγορα φτάνει στην πολυπόθητη στιγμή, γρήγορα φτάνει στο τέλος της ερωτικο-σεξουαλικής διαδικασίας. Μέσα από το ισχυρό σεξουαλικό του ένστικτο, και κατά συνέπεια την ανάγκη της επιβεβαίωσης, το άτομο από την πρώτη στιγμή ξεδιπλώνει όλο το πάθος και τις ορμές του, με αποτέλεσμα δύσκολα μετά να μπορεί να κρατά έντονο το ενδιαφέρον για τον/τη σύντροφο. Το σημαντικό όμως γι’ αυτόν είναι ότι παίρνει αυτό που θέλει και με τον τρόπο που το θέλει, προκειμένου να νιώσει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Το πάθος και η ορμή του μπορούν να σε παρασύρουν στα δικά του ερωτικά μονοπάτια, δύσκολα όμως μπαίνει στη διαδικασία να ακολουθήσει τα μονοπάτια του/της συντρόφου.


 Άρης στον Ταύρο


Μονομανής και αμετακίνητος ο Άρης στο ζώδιο του πεισματάρη και άκρως ρεαλιστή Ταύρου. Αυτό που περισσότερο τον απασχολεί είναι αυτό που μπορεί να πάρει, και στην τελική αυτό που θα μετρήσει είναι το πόσα πήρε και όχι το πόσα έδωσε. Δεν αποκλείεται, σε κάποιες περιπτώσεις, να βάλει το συμφέρον του πάνω από την επιθυμία του, αφού ο Άρης, σε αυτή τη θέση, συνεχώς αναμετράται με τα θέλω του και παλεύει για τα κεκτημένα του. Στο ερωτικο-σεξουαλικό όμως παιχνίδι, λειτουργεί με τρόπο τέτοιο, ώστε να προκαλεί έντονα την επιθυμία του/της συντρόφου, με αποτέλεσμα η σεξουαλική σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια και μάλιστα να συντηρείται το πάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί η πρωτοβουλία να ανήκει στον/στη σύντροφο, όμως, έχει έναν τρόπο να κινεί ο ίδιος τα νήματα, από την αρχή μέχρι το τέλος της σεξουαλικής διαδικασίας.



Άρης στους Διδύμους


Ένας θεωρητικός Άρης. Ακόμα και κατά τη διαδικασία του σεξουαλικού παιχνιδιού, αυτό που θα κατευθύνει τη διαδικασία είναι ο τρόπος μέσα από τον οποίο επικοινωνεί. Εάν λείπει το κομμάτι της επικοινωνίας, δύσκολα αυτός ο Άρης θα μπορέσει να εκφραστεί με τον τρόπο που έχει ανάγκη. Κάτι θα του λείπει πάντα, έτσι ώστε να νιώθει ανεπαρκής, και μπορεί αυτό να σημαίνει πως θα εκδηλώσει και κάποιες δυσλειτουργικές τάσεις. Τα λόγια και ο τρόπος της ερωτικής επικοινωνίας είναι αυτά που θα καθορίσουν και το αποτέλεσμα της ερωτικο-σεξουαλικής συνεύρεσης. Εάν η επιλογή του ερωτικού συντρόφου είναι τέτοια, ώστε να του διεγείρει τις νοητικές του χορδές, τότε μπορεί να δώσει έναν εαυτό γεμάτο πάθος και εκπλήξεις. Σ’ ένα ατέλειωτο ταξίδι εμπειρίας μπορεί να εξελιχθεί η κάθε ερωτική συνάντηση.

 Άρης στον Καρκίνο

Δύσκολη περίπτωση. Ό Άρης εδώ βρίσκεται στην πιο ακατάλληλη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί. Ένας συμπλεγματικός θα λέγαμε Άρης, που ωθεί το άτομο να επιζητά συνεχώς την επιβεβαίωση, κυρίως μέσα από το σεξ. Μην έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τα οιδιπόδεια συμπλέγματά του, παραμένει σε μια κατάσταση ανωριμότητας, και δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί την ενέργειά του σε όλες της σχεδόν τις εκδηλώσεις. Δυσκολία διαχείρισης θυμού και σεξουαλικής έκφρασης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί άμεσα και με τρόπο δυναμικό να εκδηλώσει την ερωτικο-σεξουαλική του επιθυμία. Με τη διάρκεια, επίσης, έχει ένα θέμα. (Και αυτό αφορά τους άνδρες με Άρη στον Καρκίνο). Όλα γίνονται πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα ο σύντροφος, σε πολλές περιπτώσεις, να μένει με το αίσθημα του ανικανοποίητου. Η θέση όμως αυτή του Άρη, καθιστά πιστό το άτομο στη σχέση, αφού η εξάρτηση με το σύντροφο δεν τελειώνει ποτέ.


 Άρης στο Λέοντα



Πάντα ό Άρης σε ζώδιο φωτιάς, έχει να δώσει πολλά στο άτομο, και κατά συνέπεια στον/στη σύντροφο, όπως πάθος και σταθερότητα, φτάνει μόνο το αντικείμενο του πόθου να έχει όλα εκείνα τα προσόντα, προκειμένου να του ξυπνήσει και να του δυναμώσει την επιθυμία. Το δύσκολο, σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι επιζητά πολύ ιδιαίτερες συνθήκες κατά την ώρα της ερωτικής συνάντησης. Αντιδρά στη μιζέρια, και του περιβάλλοντος, αλλά και του ίδιου του συντρόφου, αφού έχει ανάγκη από ένα σκηνικό παραμυθιού, προκειμένου να μπορέσει να υποδυθεί τέλεια το ρόλο του και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Δίνει πολλά στον έρωτα και εννοείται στο σεξ. Δεν είναι εγωκεντρικός αυτός ο Άρης. Το αίσθημα της πληρότητας εξαρτάται κυρίως από το πώς θα αισθανθεί τον/τη σύντροφο στο τέλος της διαδικασίας. Εάν τον νιώσει ικανοποιημένο, τότε η ικανοποίηση γι’ αυτόν βιώνεται στο διπλάσιο.



 Άρης στην Παρθένο


Ένας …μικροβιολόγος, θα λέγαμε, Άρης. Μέσα από την τάση του να τα περνάει όλα από το μικροσκόπιο, είναι πολύ πιθανόν να γίνεται πολλές φορές υποχόνδριος και να στέκεται σε λεπτομέρειες τέτοιες που υποβιβάζουν τη σπουδαιότητα της ερωτικο-σεξουαλικής συνάντησης. Σημαντικό ρόλο σε ό, τι αφορά τις σεξουαλικές του επιδόσεις θα παίξει το θέμα της καθαριότητας. Μέσα από την τελειομανία του και την εμμονή του σε κάποιους κανόνες, είναι πολύ πιθανόν να χάνει από τον αυθορμητισμό και τη σεξουαλική ορμή που έχει ανάγκη να εκφράσει. Επιζητά, όμως, τη συχνή σεξουαλική επαφή. Μέσα από το σεξ, επιβεβαιώνεται, και ίσως αυτό να λειτουργεί και ως ο μοναδικός δρόμος, προκειμένου να μπαίνει στη διαδικασία να ανακαλύπτει τον ψυχισμό του/της συντρόφου.



Άρης στο Ζυγό



Σε πτώση εδώ ο Άρης. Ένας «κομιλφό» θα λέγαμε Άρης, και εύκολα αυτό μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει. Ο Θεός του πολέμου, της δύναμης και της ορμής μεταμορφώνεται σ’ έναν μπλαζέ τύπο, που μόνο σε ασφαλείς και καταξιωμένους χώρους μπορεί να κυκλοφορεί. Ο ερωτισμός του και η σεξουαλική του έκφραση, θα περάσουν από την αισθητική του συντρόφου, του περιβάλλοντος, μπορεί ακόμα και το πρεστίζ. Ευγενικός και διπλωμάτης, μόνο που αυτά τα προσόντα καμία χρησιμότητα δεν μπορούν να έχουν την ώρα της ερωτικο-σεξουαλικής συνάντησης. Στερείται πάθους και η λίμπιντο είναι κάτι που δεν αφήνεται στο να λειτουργήσει από μόνη της. Τα πάντα κατευθύνονται από το κατά πόσον όλα συνάδουν με την αισθητική του.



 Άρης στο Σκορπιό



Ο ακράτητος σεξουαλικά Άρης, όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό του, σε αυτήν όμως την περίπτωση, έχει ένα μεγάλο ατού: Τη συντήρηση. Η παρορμητική του φύση εδώ δεν έχει καμία δουλειά. Και κατά συνέπεια, δεν επιταχύνει το χρόνο της ερωτικής συνάντησης αλλά ούτε και την έκφραση του πάθους. Τα άτομα με Άρη στο Σκορπιό, διαθέτουν ισχυρή σεξουαλική ιδιοσυγκρασία, συνδυασμένη όμως με συναισθηματική έκφραση, και αυτό είναι που τον καθιστά μοναδικό και ανεπανάληπτο. Μπορεί, όμως, μέσα από το ακράτητο πάθος του, να παρουσιάζει, σε κάποιες περιπτώσεις, κάποια τεχνικά θα λέγαμε προβλήματα. Τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει να πάρει την επιβεβαίωση και να οικειοποιηθεί τον /τη σύντροφο.



Άρης στον Τοξότη



Προσφιλής και ιδιαίτερη αυτή η θέση για τον Άρη. Η πύρινη φύση του ζωδίου του δημιουργεί την ευκολία να δράσει αμέσως και να διεκδικήσει, και συνάμα με τη μεταβλητότητα και παιδικότητα του Τοξότη, μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει, και κυρίως να παίξει και να πειραματιστεί. Ειδικά για τις γυναίκες, αυτός ο Άρης κατέχει σημαντικό ρόλο, αφού τις βάζει στη διαδικασία να επιζητούν διανοούμενους άνδρες, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Το χιούμορ, σε αυτήν την περίπτωση, θα λειτουργήσει ως το πιο ισχυρό αφροδισιακό, και δεν αποκλείεται το άτομο να εμπλακεί σε πλατωνικές σχέσεις, καταλήγοντας όμως στο τέλος σχέσεις πάθους, κυρίως σε ηλικίες μετά τα 30. Η επικοινωνία σ’ ένα υψηλό επίπεδο κρίνεται ως η απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου η σχέση να εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερο και δυνατό.


Άρης στον Αιγόκερω


Θα μπορούσαμε να του προσδώσουμε τον τίτλο: «Ο τέλειος εραστής». Στην έξαρσή του ο Άρης εδώ, θα δώσει το καλύτερο δυναμικό του, προκειμένου να πάρει αλλά και να δώσει επιβεβαίωση. Ειδικά οι άνδρες με αυτήν τη θέση, πολύ πριν την ώρα της αποκάλυψης, σε έχουν πείσει για τις ικανότητές τους, αφού ο δείκτης της αυτοπεποίθησής τους κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια γι’ αυτό. Διάρκεια, τεχνική, και το πιο σημαντικό απ’ όλα, μπαίνουν με αίσθημα ευθύνης στη σχέση. Υπάρχουν, βέβαια, και οι περιπτώσεις, και αυτό αφορά κυρίως τους άνδρες, όπου η πολλή αυτοπεποίθηση, λόγω ίσως των ιδιαίτερων προσόντων τους, τους καθιστά στερητικούς απέναντι στις συντρόφους.


Άρης στον Υδροχόο


Ο ιδεολόγος, σε αυτήν την περίπτωση, Άρης, όλα τα περνάει από το ανώτερο κομμάτι του νου του, και αυτό, εκτός των άλλων, σημαίνει πως ο/η σύντροφος θα πρέπει να είναι στην ίδια με τη δική του συχνότητα, προκειμένου να τον διεγείρει ερωτικά και να τον κάνει να εκφράσει το ερωτικο-σεξουαλικό του δυναμικό. Πολύ δύσκολο για έναν άνδρα να είναι ο Άρης σε αυτή τη θέση. Το άτομο πολύ εύκολα λαμβάνει τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε δυσαρμονία στο κομμάτι της επικοινωνίας, τον κάνει, την ίδια στιγμή, να αντιδρά και να αμφισβητεί την επιλογή του. Ιδιόρρυθμο εραστή ή ερωμένη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το άτομο. Δεν μπορεί κανείς εύκολα να τον ψυχολογήσει και να διαισθανθεί τις ανάγκες του, κατά τη διαδικασία της ερωτικής συνάντησης, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργείται μία ανεξήγητη απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.



Άρη στον Ιχθύ



Υποτονικός και άτολμος ο Άρης σε αυτή τη θέση. Δεν ξέρει να ζητάει και να διεκδικεί. Ακόμα και αν διακατέχεται από έντονη ερωτική επιθυμία, περιμένει από τον άλλον να του ανάψει το πράσινο φως. Πνίγεται μέσα στο συναίσθημα ο Άρης εδώ, και κατά συνέπεια η ορμή του ατόμου. Πολύ δύσκολη θέση για άνδρες, αφού δεν μπορούν να εκφράσουν τα «θέλω» τους και αυτό που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα είναι η αναβλητικότητα που τους διακατέχει. Στην περίπτωση όμως που ξεπεράσει τις αναστολές του, τότε μπορεί η ερωτικο-σεξουαλική επαφή να αποδειχθεί μία μοναδική εμπειρία, πέρα από την πραγματικότητα. Συναίσθημα και πάθος, ορμή και φαντασία, δημιουργούν μια μοναδική συνταγή σεξουαλικής έκφρασης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: