ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ


Παρακάτω  θα  δούμε κάποια στοιχεία  του χαρτη μας  που είναι  μικρά μυστικά  για τον εαυτό  μας.
Θα δουμε τι κρύβουν  για καποιον που έχει κάποια από αυτά στοιχεία.
Θα πρέπει να  γνωρίζεται λιγο καλυτερα  τον  αστολογικό σας χάρτη.
Σε περιπτωση που δεν γνωρίζετε  μπορείτε να μας πειτε στοιχεια δικά σας  η  φίλων  σας  για να  δούμε εμεις  αν έχετε  μυστικά στον χάρτη  σας.


ΠΛΑΝΗΤΕΣ  ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον  Κριο , Σκορπιό και  Αιγοκερω---άτομα με αφροδίτη σε αυτά   τα  ζώδια   μπορεί να κρύβουν μέσα  τους   λαγνεία, πόθο και άμετρη επιθυμία!

ΑΡΗΣ στον Αιγόκερω--για αντρες  αυτή  η θέση του Αρη  μπόρει να  σημαίνει  οτι μισεί τις γυναίκες  ή οτι  μπορεί να ασκεί  βία  πανω τους.

ΣΕΛΗΝΗ σους ιχθεις---σε αυτην την θέση   της σελήνης  για  όποιον την έχει  μπορεί να  δενεται συναισθηματικά με  τα  πι ασυνήθιστα  πράγματα  που μπορεί  να βρει.Επίσης  που  να  αγαπαει καποιον η καποια   που τον/την απαταει η  η ακόμα και  να δενεται με κάτι που δεν είναι  αληθηνό.Γενικα αυτο το  ατομο το  αγγιζει συναισθηματικα   οτι ειναι απαττηλο  , υπαινικτικο και ιδεαλιστικο.
 Επειρεάζει  την Σεληνη  ο  Ποσειδωνας. 
Ετσι με  την  θετική του  μορφή μπορεί να  εμπνέει, δίνει δυνατότητες, δοξάζει, χαρίζει στο άτομο μια απόκοσμη ομορφιά. Ο Ποσειδώνας, επίσης, μπορεί να δημιουργήσει απατεώνες αλλά και αγίους.

ΗΛΙΟΣ στον σκορπιο ---εδω  το  άτομο  έχει μια  γοητεία του  φιδιού.Του παγογευμένου και του σκοτινού.

ΔΙΑΣ  στον Κριο--- μπορεί να έχει την ικανότητα να μετατρέπει του πρώην εχθρούς σε φίλους. Η ενέργεια του Δία στον Κριό συμβολίζει την επέκταση, την υπερβολή και την ελκυστικότητα.

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ στον τοξοτη-- ο άνθρωπος αυτός είναι πολύ μυστικιστής και ένας πνευματικός αγγελιοφόρος για όλους όσους συναντά στη ζωή του!

Γυναίκες με  ΣΕΛΗΝΗ στον Καρκίνο--- εξαιρετικά θηλυκές, με μια εύθραυστη, κοριτσίστικη ποιότητα.

Γυναίκες  με ΑΡΗ στον Ζυγό--- πιθανές ερωτικές σχέσεις με παντρεμένους.

Αντρες με  ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στον Αιγοκερω---μπορεί να χρησιμοποιεί τις γυναίκες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στον  Σκορπιό --- «ανακυκλώνουν» συχνά τη διακόσμηση στο χώρο τους!

Το υπνοδωμάτιό του είναι “απόδραση” για ένα παιδί Ιχθείς.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ  ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  ΣΤΟΝ 7ο-- το άτομο εξιδανικεύει τον σύντροφό του και οι σχέσεις του είναι πάντα «μοιραίες».

ΚΡΟΝΟΣ  ΣΤΟΝ 8ο---ο θάνατος έρχεται αργά.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ 12ο--- πολλές φορές, υποβόσκει μέσα στο άτομο δυσαρέσκεια, αγανάκτηση και μνησικακία. Τείνει να είναι αμείλικτο και δυσκολεύεται να συγχωρήσει.

ΔΙΑΣ  ΣΤΟΥΣ  ΟΙΚΟΥΣ-- αυξάνει και πολλαπλασιάζει ό,τι αντιπροσωπεύει ο οίκος. Στον 7ο (του γάμου), δίνει αρκετούς γάμους. Στον 4ο (μητέρα) ή στον 10ο (πατέρας), ίσως έχουμε έναν επιπλέον γονέα, μητριά ή πατριό, στον 11ο δίνει πολλούς φίλους, στον 2ο πολλά χρήματα, κλπ.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ  8ου--δείκτης μακροζωίας.

ΔΙΑΣ  Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ  ΓΩΝΙΑΚΟ ΟΙΚΟ(1ος,4ος,7ος,10ος)---δείκτης μακροζωίας.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ---δείκτης μακροζωίας.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ 11ο οικο--- ευτυχείς ερωτικές σχέσεις και γάμοι

Ιχθείς στην ακμή του 4ου οίκου: δείκτης γνωστός ως θεϊκή προστασία, δεδομένου ότι το άτομο παίρνει συνήθως από τους γονείς του ό,τι χρειάζεται. Επίσης, το σπίτι του είναι υψίστης σημασίας γι΄αυτό, χρησιμεύοντας ως καταφύγιό του από τον κόσμο. Μπορεί πάντα να επαναφορτίζει εκεί τις μπαταρίες του.

Αιγόκερως στην ακμή του 2ου οίκου: δίνει σταθερά κέρδη, αργά και περιορισμένα στην αρχή, τα οποία αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.


Κρόνος στον 10ο οίκο: Αυτό το άτομο κάνει για δουλειά. Έχει την αποφασιστικότητα να συνεχίζει να εργάζεται μέχρι να πετύχει το στόχο του. Πολλές φορές ο Κρόνος στον 10ο δείχνει επιτυχία, αλλά καθυστερημένη.



Ουρανός στον 11ο οίκο: φέρνει φίλους παράξενους και ασυνήθιστα πρόσωπα στο στενό κύκλο του ατόμου. Μερικές φορές ο Ουρανός στον 11ο εμπλέκεται σε ασυνήθιστες ερωτικές σχέσεις.


Αφροδίτη στον 11ο οίκο: άτομο ρομαντικό που συνήθως προσελκύει καλλιτέχνες φίλους. Μπορεί να κερδίσει από τις τέχνες. Έχει ερωτικές σχέσεις με άτομα που ασχολούνται με το θέατρο, τη μουσική, τη γραφή ή τις τέχνες γενικότερα.


Κρόνος στον 11ο οίκο: θέλει «απελευθέρωση» αλλά ίσως να συγκρατείται εξαιτίας της ευθύνης που κουβαλά. Μερικές φορές δηλώνει σεξουαλικά προβλήματα. Η λέξη-κλειδί εδώ είναι το «σφίξιμο».



Δίας στον 12ο οίκο: άτομο εξαιρετικά γενναιόδωρο.



Ουρανός στον 8ο οίκο: δείχνει ασυνήθιστες συνθήκες που αφορούν χρήματα που ανήκουν στο σύντροφο, καθώς και μια τεράστια έλξη για τον αποκρυφισμό. Δίνει μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ, σάτιρα περισσότερο. Το άτομο μπορεί να κερδίσει χρήματα γράφοντας χιουμοριστικά κείμενα.


Πλούτωνας ανάδρομος στον 8ο οίκο: το άτομο είναι συνήθως πολύ πνευματικό.


Ουρανός στον 8ο οίκο: το άτομο εφαρμόζει ασυνήθιστους τρόπους διαχείρισης και επένδυσης των χρημάτων των άλλων. Θα μπορούσε να ωφεληθεί από απροσδόκητα κληροδοτήματα. Έχει συνήθως ψυχική διαίσθηση, ενδιαφέρεται για τον αποκρυφισμό και τη μετά θάνατο ζωή, και οι ιδέες του για το σεξ είναι αντισυμβατικές αλλά προτιμά να τις κρατά για τον εαυτό του, διαφορετικά νιώθει ότι θα μπορούσε να «προσβάλλει» τους άλλους. Έχει παράξενα όνειρα και προαισθήματα.



Πλούτωνας στον 9ο οίκο: φιλοδοξεί να πιάσει το άπιαστο όνειρο! Αυτός ο άνθρωπος είναι πρόθυμος να τα προσπαθήσει και να τα δοκιμάσει όλα. Έχει μια αχόρταγη ανάγκη για μάθηση, και μπορεί να γίνει ένας καλός συγγραφέας του απόκρυφου, των μυστηρίων, των ονείρων ή του ερωτισμού.


Ουρανός στον 7ο: δεν δείχνει πάντα ότι ο γάμος του ατόμου θα οδηγηθεί σε διαζύγιο. Μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο επιλέγει ένα πρόσωπο που είναι διαζευγμένο ή έχει εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο. Ή μπορεί να παντρευτεί ακόμα και έναν αστρολόγο. Συνήθως ο γάμος είναι ξαφνικός ή βιαστικός. Και οι δύο θα σέβονται την ανάγκη του άλλου για ανεξαρτησία. Κάποιοι μπορεί να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο ή γάμο στο ύπαιθρο.


Κλήρος της Τύχης στον 7ο οίκο: δείχνει επιτυχία στις σχέσεις με τους άλλους και στο γάμο. Κέρδη από κάθε είδους επιχειρηματική συνεργασία, αλλά και νίκη επί των εχθρών και οφέλη από νομικές υποθέσεις.



Δίας στο 12ο οίκο: δείχνει μερικές φορές ότι το άτομο είναι επιρρεπές σε αφροδίσια νοσήματα.

Ουρανός στον 8ο οίκο: Πιθανή εμπλοκή του ατόμου σε ένα αεροπορικό δυστύχημα, όχι άμεσα, στην πραγματική πρόσκρουση, αλλά μπορεί με κάποιο τρόπο να συνδεθεί ως μάρτυρας ή να εμπλακεί οικονομικά σ ΄αυτό το συμβάν.

Χείρων στον 8ο οίκο: τείνει να προκαλεί επιπτώσεις στην ερωτική φύση του ατόμου.

Πλούτωνας στον 1ο οίκο: δείχνει ψυχικές ικανότητες.

Σελήνη στον 12ο οίκο: δείχνει μια ανέκφραστη και «βυθισμένη» προσωπικότητα.

Κρόνος στον 10ο οίκο: αυτοδυναμία!

Άνθρωποι με διαταραχές ύπνου έχουν συνήθως Ωροσκόπο, Σελήνη και Ποσειδώνα που πλήττεται από αρνητικές όψεις ή έχουν τους πλανήτες αυτούς στον 12ο οίκο.

Άρης στον 12ο οίκο: δείχνει συνήθως παθητικο-επιθετική προσωπικότητα και άτομο που έχει πρόβλημα να «σταθεί στα πόδια του».

Ποσειδώνας στον 9ο οίκο: θα μπορούσε να σημαίνει ότι το άτομο κάνει συχνά θαλάσσια ταξίδια και κρουαζιέρες ή οι μετακινήσεις του έχουν έναν ρομαντικό χαρακτήρα.

Ποσειδώνας στον 8ο οίκο: μπορεί ορισμένες φορές να δείχνει ιστορικό κατάχρησης αλκοόλ ή εξάρτησης από ουσίες.

Πλούτωνας στον 5ο οίκο: μερικές φορές το άτομο θρηνεί το θάνατο ενός παιδιού.

Ο Κρόνος στον 5ο οίκο, μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο θα έκανε οτιδήποτε για την αγάπη και την επιδοκιμασία του πατέρα.

Ο 4ος και ο 8ος οίκος φανερώνουν τις κινήσεις που αφορούν την περιουσία και τα ακίνητα.

Το άτομο με γενέθλιο Κρόνο στον 9ο οίκο δείχνει έναν βαθιά προβληματισμένο άνθρωπο και σοβαρό στοχαστή.

Όταν ο κυβερνήτης του 11ου οίκου (ελπίδες και επιθυμίες) βρίσκεται μέσα στον 11ο οίκο, αυτό σημαίνει ότι οι ελπίδες και οι επιθυμίες του ατόμου ικανοποιούνται εύκολα, και η ζωή ευνοεί το άτομο να πετύχει ό,τι επιθυμεί και εύχεται! Οι φίλοι είναι εκεί όταν χρειαστεί για να βοηθήσουν το άτομο να τις ικανοποιήσει.

Αν κάποιος έχει έναν αναχαιτισμένο γενέθλιο 6ο ή 7ο οίκο, πολλές φορές πάσχει από μια γενετική ασθένεια.

Ο 11ος οίκος αντιπροσωπεύει τα χρήματα, αλλά τα χρήματα που βγάζει κάποιος από τη δική του επιχείρηση ή εργασία.

Άτομα με Ιχθύς στην ακμή του 6ου οίκου ή Ποσειδώνα στον 6ο, πρέπει να είναι προσεκτικά στη χρήση φαρμάκων ή να προσέχουν τις αλλεργίες.

Ένα άτομο με Ουρανό στον 8ο οίκο έχει μια πραγματική φοβία για τα χρέη, και γι΄αυτό συνήθως πληρώνει σε μετρητά όταν αγοράζει οτιδήποτε! Με αυτή την όψη μπορεί να αποκτήσει μια κληρονομιά, αρκετά αργά όμως στη ζωή του, και συνήθως αυτό γίνεται με έναν μοναδικό τρόπο ή προέρχεται από μια ελάχιστα γνωστή σχέση. Η όψη αυτή δείχνει επίσης, ότι το άτομο εκπέμπει μεγάλη σεξουαλικότητα.

Ο 11ος οίκος κυβερνά καταστάσεις και συνθήκες που είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

Ένα άτομο με γενέθλιο Ποσειδώνα στο 9ο οίκο: μπορεί να βλέπει προφητικά όνειρα.


ΟΨΕΙΣ

Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου: παγώνει μια τρυφερή ιδιοσυγκρασία, επιβάλλοντας την κοινή λογική στα θέματα της καρδιάς. Εκφράζει επίσης την απόρριψη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο, συνήθως έναν γονέα, αφού αυτοί οι δύο πλανήτες είναι δευτερεύοντες δείκτες του πατέρα και της μητέρας.

Θετικές όψεις Αφροδίτης-Σελήνης: συνήθως δείχνει αγάπη για το σπίτι, τη μητέρα και την πατρίδα.

Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού: μερικές φορές μπορεί να σημαίνει «έρωτα με την πρώτη ματιά» και βιαστικό γάμο.

Τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού: προβλήματα με το αντίθετο φύλο.

Χιαστί Αφροδίτης-Ουρανού: όψη που διαλύει τους αρραβώνες.

Τρίγωνο/εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού: χαρίζει ιδανική αγάπη και κατανόηση.

Όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα: εξιδανικεύουν την αγάπη και αν η όψη είναι σε γωνιακό οίκο (1,4,7 & 10) το άτομο βάζει το αγαπημένο του πρόσωπο σε ένα βάθρο, για να το λατρεύει!

Θετικές όψεις Αφροδίτης-Δία: δίνουν εξαιρετικά καλή τύχη, ιδιαίτερα οικονομική.

Όψεις Αφροδίτης-Κρόνου: συνήθως το άτομο παντρεύεται κάποιον σημαντικά μεγαλύτερο σε ηλικία.

Τρίγωνο/εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα: μπορεί να είναι δείκτης αμφιφυλοφιλίας.

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό, Ποσειδώνα ή Πλούτωνα: δείκτης πιθανής ομοφυλοφιλίας.
Θετικές όψεις Άρη-Πλούτωνα: το άτομο διαθέτει τεράστια ενέργεια.

Θετικές όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα: το άτομο τείνει σε φιλίες και έλκεται από πολύ πνευματικούς σκοπούς, όπου ο δεσμός είναι ψυχικός και άυλος και δίνει την υψηλότερη οκτάβα πνευματικής αγάπης.

Άρης σύνοδος με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό: πιθανό έλκος στομάχου.

Σελήνη στο Ζυγό σε σκληρή όψη με τον Ουρανό: μπορεί να υποδηλώνει ομοφυλοφιλία.

Άρης σύνοδος με Ν. Δεσμό: χαρακτηριστικό γνώρισμα προσωπικότητας με ροπή στους εθισμούς.

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα: δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να ονειρεύεται γεγονότα που πρόκειται να συμβούν στην πραγματικότητα. Αν έχετε αυτή την όψη, να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην στέκεστε στο αρνητικό, γιατί θα το κάνετε να συμβεί! Η όψη αυτή προικοδοτεί το άτομο με το ταλέντο να κάμπτει τις ενέργειες των άλλων, μέσω του συναισθήματος και του νου του.

Άρης τρίγωνο Ουρανός: σημάδι ιδιοφυΐας!

Αρνητική όψη Άρη-Ουρανού: μπορεί να παρέχει μερικές φορές μανία, φλογερή ιδιοσυγκρασία, εκρήξεις θυμού και πιθανή ιδιοφυΐα!

Εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα: μπορεί να κάνει το άτομο ευάλωτο σε ασθένειες που συνδέονται με το κάπνισμα.

Σελήνη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: μπορεί να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και ψυχικές ικανότητες.

Εξάγωνο/τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα: ισορροπία μεταξύ λογικής και διαίσθησης.

Άρης σε αντίθεση με Ποσειδώνα: πιθανή χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, κατάχρηση αλκοόλ ή αφροδίσιο νόσημα.

Άρης σε αντίθεση/τετράγωνο και μερικές φορές σύνοδο με Κρόνο: μερικές φορές δείχνει σεξουαλική ανικανότητα.

Ωροσκόπος σε σύνοδο με Β. ή Ν. Δεσμό: πιθανά δερματικά προβλήματα.

Σελήνη σε τετράγωνο/αντίθεση με Πλούτωνα: μερικές φορές το άτομο αισθάνεται ένοχο για πολλά πράγματα.

Άνδρας με αρνητική όψη Αφροδίτης-Κρόνου: μπορεί να χρησιμοποιεί τις γυναίκες.

Σελήνη σε τετράγωνο/αντίθεση με Κρόνο: άτομο συνήθως

επιρρεπές στην κατάθλιψη ή τη μεμψιμοιρία.

Αρνητικές όψεις Αφροδίτης-Ποσειδώνα: μπορεί να είναι όψεις «μεταμφίεσης».

Δίας σε σύνοδο με Σελήνη: αισθήματα φωτεινά και χαρούμενα.

Άρης σε σύνοδο με Κρόνο: είναι ένας από τους πιο ισχυρούς δείκτες καλής φυσικής κατάστασης.

Σκληρές όψεις Σελήνης- Ουρανού: δείχνουν ανησυχία, συναισθηματική αστάθεια και μια ζωή γεμάτη απρόσμενες αλλαγές και εκπλήξεις. Μερικές φορές μπορεί να σημαίνουν μια ασυνήθιστη ή ασταθή οικογενειακή ζωή, με πιθανές μετακινήσεις και συχνές αλλαγές τόπου διαμονής.

Ο Κρόνος σε άσχημες όψεις με τον Ωροσκόπο, δείχνει κάποιες φορές πως το άτομο χρειάζεται οδοντιατρική περίθαλψη.

Από τις συνήθεις όψεις που δηλώνουν ψέματα, κλοπή και απάτη είναι τα τετράγωνα ή οι αντιθέσεις Ερμή-Ποσειδώνα.

Ένα άτομο με αντίθεση Ποσειδώνα-Άρη μπορεί να σημαίνει, ότι του αρέσει να «εργάζεται στο σκοτάδι» ή να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Μερικές φορές η όψη Ποσειδώνα-Κρόνου μπορεί να είναι δείκτης πτώχευσης.

Μια γυναίκα με σύνοδο Σελήνης-Ουρανού μπορεί να δηλώνει προβλήματα γονιμότητας ή πολλές αποβολές ή εκτρώσεις.

Άτομα με τετράγωνο ή αντίθεση Δία-Κρόνου μπορεί να έχουν προβλήματα στο θέμα της εξοικονόμησης χρημάτων. Η αντίθεση, μερικές φορές σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

Άτομο με όψεις Δία-Ποσειδώνα ή με τον Δία στους Ιχθείς αρέσκεται να κάνει θαλάσσια ταξίδια. Αν είναι άνδρας, μπορεί να εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό.

Καλές όψεις Δία-Πλούτωνα: σημαίνουν πάρα πολλά χρήματα!

Συνήθως ένα άτομο με προβλήματα ακοής θα έχει κάποιο άσχημη όψη του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη του.

Αρνητικές όψεις Δία-Αφροδίτης, μπορεί να υποδηλώνουν μερικές φορές διαβήτη.

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου μπορεί να προοιωνίζει αποβολές στις εγκυμοσύνες.

Αντίθεση ή τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης μπορεί να δείχνει σκληρότητα ή έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στους άλλους.

Η όψη χιαστί Άρη-Πλούτωνα: δείχνει συνήθως μια σεξουαλική δυσλειτουργία.

Καλές όψεις Πλούτωνα-Ερμή: δείχνουν ικανότητα αντίληψης και πρόσβασης στα μυστήρια της ζωής.

Καλές όψεις Κρόνου-Ερμή: προσδίδουν μεγάλες μαθηματικές ικανότητες.

Κάποιος με τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δυσκολεύεται συνήθως να κρατήσει ένα μυστικό.

Ένα άτομο με σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα επηρεάζεται συνήθως από τη μητέρα.

Μια γενέθλια όψη ενός βαρετού προσώπου θα μπορούσε να είναι η σύνοδος Ερμή-Κρόνου ειδικά αν βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου.

Δίας ή Αφροδίτη σε σύνοδο με Ήλιο ή Ωροσκόπο ή κυβερνήτη Ωροσκόπου: δείκτης μακροζωίας.

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ

Αιγόκερως Ωροσκόπος: δείκτης μακροζωίας.

Ωροσκόπος Αιγόκερως ή Σύνοδος Κρόνου-Ωροσκόπου: τα μαλλιά γκριζάρουν πρόωρα.

Ωροσκόπος σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης): δίνει φαλάκρα νωρίτερα από τα άλλα ζώδια.

Ωροσκόπος Καρκίνος: προδιάθεση για μακροζωία (αν συνηγορούν και άλλες αστρολογικές ενδείξεις).

Πνευματική έπαρση δείχνει ο Ωροσκόπος στην Παρθένο, ενώ ο Ωροσκόπος Λέων νομίζει ότι είναι ανώτερος από τους άλλους.

Τα 4 στοιχεία & το περιβάλλον τους:

Ωροσκόπος σε ζώδιο της φωτιάς: το άτομο χρειάζεται πολλή θερμότητα και ήλιο, αντιπαθεί το κρύο. Του αρέσει το τζάκι.

Ωροσκόπος σε ζώδιο του νερού: το άτομο χρειάζεται να βρίσκεται κοντά σε νερό και σε ανθρώπους που είναι συναισθηματικά εκφραστικοί. Απολαμβάνει τις πισίνες και το τζακούζι.

Ωροσκόπος σε ζώδιο του αέρα: το άτομο έχει ανάγκη τα παράθυρα, το φως, τους πάνω ορόφους και συχνά την παρέα ομιλητικών ή πνευματικών ανθρώπων. Του αρέσουν τα μπαλκόνια.

Ωροσκόπος σε ζώδιο της γης: το άτομο έχει ανάγκη να βρίσκεται στο ισόγειο, κάπου εσωτερικά και μακριά από το νερό. Του αρέσει πολύ η γη και τα δέντρα. Θα ήθελε να ζει κοντά στα βουνά.

Όψεις της κατάθλιψης:

♦ Ήλιος ή Σελήνη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με Κρόνο ή Πλούτωνα

♦ Άρης σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με Κρόνο ή Πλούτωνα

♦ Κρόνος μέσα στον 4ο, 8ο ή 12ο οίκο.


♦ Αφροδίτη σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με Κρόνο: είναι μια διαβόητη όψη κατάθλιψης. Το άτομο αισθάνεται μόνο και νιώθει ότι στερήθηκε την παιδική του ηλικία. Μερικές φορές νιώθει αντιπαθές και απομονωμένο.

Ορισμένες «εγκληματικές» όψεις είναι:

1.Αρνητικές όψεις Άρη-Πλούτωνα (βία)

2. Αρνητικές όψεις Ερμή-Ποσειδώνα (ατιμία, απάτη, κλοπή-ο απατεώνας)

3. Αρνητικές όψεις Ποσειδώνα-Άρη (χρήστης ή έμπορος ναρκωτικών).


Επτάγωνο (Septile): Η δευτερεύουσα αυτή όψη είναι 51,42 μοιρών και είναι πάντα μια πνευματική και μυστικιστική όψη.

Η ανάμεικτη ενέργεια Ποσειδώνα/Σκορπιού: μπορεί μερικές φορές να δείχνει χειραγώγηση της σεξουαλικότητας και συναισθηματική σκλαβιά.

Άνδρας με ανάδρομη Αφροδίτη: λάτρης του ποδόγυρου.

Γυναίκα με ανάδρομο Άρη: προβλήματα στις σχέσεις, αλλά και στον τρόπο που εκφράζει την οργή της.

Ο οίκος και το ζώδιο του Ουρανού: περιγράφει το πού και πώς ένα πρόσωπο φωτίζει ένα νέο μονοπάτι!

Το κέφι και η ευθυμία αποδίδονται στα ζώδια του Τοξότη και του Λέοντα καθώς και στον πλανήτη Δία και τον Ήλιο.

Η 25η μοίρα του Αιγόκερω αντιπροσωπεύει συνήθως την κυβέρνηση.

Η 27,5 μοίρα του Τοξότη ονομάζεται γαλαξιακό κέντρο του σύμπαντος. Απευθείας σύνδεση με πιο ευφυείς μορφές ζωής.

Όταν τα μεταβλητά ζώδια (Παρθένος, Δίδυμοι, Τοξότης, Ιχθείς) βρίσκονται στις Γωνίες του γενέθλιου χάρτη, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ατόμου, που η όψη του είναι ασυνήθιστα νεανική για την ηλικία του.

Ο αστερισμός του Υδροχόου απεικονίζεται από έναν άνδρα που αδειάζει νερό από μια κανάτα. Ο συμβολισμός αυτός δείχνει πως το άτομο εκφράζει το μοίρασμα της γνώσης και την κοσμική ενέργεια!

Ο 29η μοίρα του Σκορπιού είναι η πιο καρμική μοίρα σε ολόκληρο το ζωδιακό κύκλο.

Ο Άρης κυβερνά τους αθλητές.

Πλανήτες στις 8 μοίρες του Ζυγού: οι γυναίκες συνήθως χηρεύουν σε ηλικία μικρότερη από τον μέσο όρο.

Σε έναν Μερκούριο τύπο (τύπο Ερμή) αρέσει να παίζει χαρτιά ή να συλλέγει κάρτες.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει πάντα την ζωτικότητα του σώματος.


Τόσο ο Ερμής όσο και ο Κρόνος είναι οι δύο πλανήτες που τους έχει ανατεθεί ο ρόλος του μέντορα σε κάποιον άλλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: