Πιστολάκι: δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Φεβρουαρίου 08, 2014

Πιστολάκι: δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Αυτά είναι τα  6 μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μαλλιά που… φυσάνε!!!

1. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα γιατί φριζάρουν και μην τα τυλίγετε με πετσέτα γιατί  οι ρίζες χάνουν τον όγκο τους. Μην κάνετε πιστολάκι αν δεν έχουν φύγει οι υδρατμοί από το μπάνιο, γιατί η υγρασία “σπάει” την τρίχα. Αν μπορείτε αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
2. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα και απλώστε το ομοιόμορφα από τη ρίζα μεχρι την άκρη των μαλλιών.
3. Αν το πιστολάκι σας διαθέτει λειτουργία με ιόντα, χρησιμοποιήστε την για να δημιουργήσετε sleek look αλλά όχι αν θέλετε να δώσετε όγκο στο χτένισμά σας.
4. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το πιστολάκι χωρίς το ειδικό στόμιο, κατευθείαν στα μαλλιά σας.
5. Αποφύγετε το καθημερινό βούρτσισμα με πλαστική βούρτσα. Αγοράστε από κομμωτήριο μία βούρτσα για εξτένσιον που δεν σπάει τα μαλλιά και κατανέμει τη λιπαρότητα. Θα δείτε μεγάλη διαφορά.
6. Αν θέλετε τέλειες μπούκλες  χρησιμοποιείτε το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό ή μάσκα. Τέλος, προτιμήστε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με τη φυσούνα. Για περισσότερο όγκο στεγνώστε ανάποδα τα μαλλιά σας, για κυματισμούς στεγνώστε κανονικά τις άκρες.

Το μυστικό

Αν θέλετε να κρατήσει περισσότερο το  πιστολάκι αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν. Αν έχετε μπούκλες, πιάστε τες σε μεγάλα τμήματα, στην κορυφή του κεφαλιού, περιμένετε για 10 λεπτά, αφήστε τα ελεύθερα και θα έχουν διατηρήσει το σχήμα τους. Αν πάλι το χτένισμά σας είναι sleek, βάλτε κρύο αέρα στο πιστολάκι και με φορά προς τα κάτω κρυώστε τα μαλλιά σας.

Πηγή: http://omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add