Ποιο προιόν εξαφανίζει σε χρόνο dt τους μαύρους κύκλους; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 08, 2014

Ποιο προιόν εξαφανίζει σε χρόνο dt τους μαύρους κύκλους;

Το concealer ή αλλιώς anti cerne είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Η επιλογή ενός διορθωτικού προϊόντος που θα εξαφανίσει προβλήματα όπως μαύρους κύκλους, σακούλες και θα δώσει φως κάτω από τα μάτια, θέλει προσοχή.

Πώς θα εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους
Όταν υπάρχουν έντονοι μαύροι κύκλοι το προϊόν πρέπει να αφήνει μια πορτοκαλί απόχρωση ώστε να εξουδετερώνει το καφέ ή το σκούρο του κύκλου. Ένα πολύ ανοιχτό (ivory ) concealer θα γκριζάρει την περιοχή και θα επιβαρύνει την κατάσταση. Στην περίπτωση που έχετε καταλήξει με μια πιο ανοιχτή απόχρωση, καλό είναι να εφαρμόσετε μικρή ποσότητα από το προϊόν σας ώστε να δώσετε φως και να περάσετε με ένα πινέλο μια ελαφριά βάση ή την πούδρα σας ώστε να αναμιχθούν και να γίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Πώς θα το εφαρμόσετε
Μπορείτε να απλώνετε το anti cerne πάνω από το fonde de teint δίνοντας φως και λάμψη στην επιδερμίδα. Αντιστρόφως από κάτω, σαν βάση, εάν χρειάζεται να αποχρωματίσετε και με μικρή ποσότητα από τη βάση σας, να μαλακώσετε όποια διαφορά έχει προκύψει. Επίσης πάνω από μια καλή ενυδατική ματιών για να έχετε ένα φυσικό και προσεγμένο αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που θέλετε να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα, επιλέξτε μια διάφανη πούδρα σε σκόνη ή compact σε μεταξένια υφή.
Πώς θα επιλέξετε το καλύτερο concealer
Βάσει του τύπου του δέρματός σας: Μπορεί να είναι ξηρό το σημείο γύρω από τα μάτια όποτε θα χρειαστεί ένα ενυδατικό προϊόν.
Βάσει της ηλικίας σας: Είναι ένας παράγοντας που πρέπει να προσέχετε ώστε να επιλέγετε πιο ενυδατικά προϊόντα με πιο λεπτή υφή. Σημαντικό, σε αυτή την περίπτωση το concealer να μην έχει πούδρα στη σύνθεσή του διότι θα ξηράνει περισσότερο την περιοχή και θα κάνει τις ρυτίδες ακόμα πιο έντονες.
Βάσει του τόνου της επιδερμίδας σας: Η απόχρωση είναι επίσης σημαντικό στοιχειό. Σκοπός σας είναι να καλύψετε την προβληματική περιοχή. Έτσι,ένα προϊόν μισό με ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας θα βοηθήσει πολύ. Βέβαια ανάλογα με το τι θέλετε να διορθώσετε υπάρχουν και οι ανάλογες αποχρώσεις καθώς και διαφορετικές μορφές για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη
Τι θα βρείτε στην αγορά
Μπορείτε να βρείτε concealer σε σωληνάρια ή βαζάκια τα οποία καλό είναι να τα εφαρμόζετε με πινελάκι. Υπάρχουν και υπό μορφής κραγιόν ή στικ καθώς και στυλό με πινελάκι που με ένα πάτημα απελευθερώνει μια δόση που καλύπτει και τις δυο πλευρές.

Το μυστικό μου

Να θυμάστε να κρατάτε ισορροπία και να αφαιρείτε πάντα το επιπλέον προϊόν. Έτσι θα φαίνεστε πάντα νέες, ξεκούραστες και φρέσκες ξεγελώντας και τα πιο εκπαιδευμένα μάτια.

Πηγή: http://omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add