Ο Άρης στο Ζυγό και η ανατροπή των ισορροπιών - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιανουαρίου 10, 2014

Ο Άρης στο Ζυγό και η ανατροπή των ισορροπιών


O Άρης είναι ένας πλανήτης που γενικά βοηθάει στο να εκτονωθεί η ενέργεια είτε με καλό τρόπο δημιουργώντας και ενεργώντας είτε μέσα από φασαρίες, επιθετικότητα και ακόμα και χρήση βίας. Το πώς θα χρησιμοποιηθεί έχει να κάνει με τον φορέα που την χρησιμοποιεί δηλαδή το άτομο και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Συνήθως πάντως υπάρχει έντονη εκτόνωση ακόμα και με ειρηνικό τρόπο γιατί έχει μόνιμα δράση. Τώρα που μπήκε στον Ζυγό και θα παραμείνει εκεί για ένα πολύ μεγάλο διάστημα θα πυροδοτήσει μια σειρά όψεων που περιλαμβάνουν τον Ήλιο, Ουρανό, Πλούτωνα και σίγουρα θα μεγαλώσει κάποιες αντιδράσεις σε υπερβολικό βαθμό.
Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού δεν είναι στην καλή του θέση γιατί δείχνει ότι παραδίνετε στους άλλους προσπαθώντας να κρατήσετε ισορροπίες ακόμα και με το ζόρι ή μπορεί το άτομο να έχει υπερβολική ματαιοδοξία και ναρκισσισμό. Για αυτό πιθανόν δημιουργήσει προσωπικές ματαιώσεις μέσα από τις σχέσεις ή ακόμα έντονη σεξουαλική συμπεριφορά η οποία μερικές φορές εμπεριέχει και βία. Επίσης μπορεί να φέρει έντονες τάσεις για ανεξαρτησία. Το καλό είναι ότι θα πιέσει για συνεργασίες και για υπερβολικούς συμβιβασμούς. Βέβαια λόγω της μη καλής ζωδιακής θέσης (πτώση) δεν μπορεί να εκφραστεί η Άρια ενέργεια αυτούσια. Σίγουρα θα υπάρξουν μέχρι τις 25/7 που θα παραμείνει έντονες πολιτικές αλλαγές που αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει συμμαχίες, προσωπικές, εταιρικές πολιτικές ή και συμφωνίες κρατών οι οποίες μπορεί να μην είναι δοκιμασμένες αλλά να γίνουν από ανάγκη γιατί δεν μπορεί να βρεθεί άλλη λύση. Ο Παρορμητικός σταυρός, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα είναι ο περισσότερο ενεργοποιημένος.

Κριός
Προσπαθώντας να συνεργαστείτε και να περάσετε πιο εύκολα τις γραμμές σας στους άλλους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πιθανόν θα κάνετε κάποιες σημαντικές υποχωρήσεις. Η διάθεση του να δημιουργήσετε μια αρμονική συνύπαρξη θα σας βάλει να κάνετε υπερπροσπάθεια. Βέβαια οι ισορροπίες θα είναι πολύ εύθραυστες και πιθανόν ξαφνικά να νιώσετε καταπίεση από κάποιες εσωτερικές παρορμήσεις που υπάρχουν. Σίγουρα θα δημιουργηθεί ένταση και αποχώρηση είτε από μια σχέση είτε από μια συνεργασία. Η γενική αναβάθμιση του σώματος και της εμφάνισης θα σας δραστηριοποιήσει να ξεκινήσετε δίαιτα ή γυμναστική.

Ταύρος
Είναι μια περίοδος που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας στο να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Δηλαδή θα κάνετε τόσες προσαρμογές σε όλα τα επίπεδα που θα σας είναι στο τέλος πολύ εύκολο στο να μεταβάλετε μια κατάσταση η οποία ίσως άλλες εποχές να σας φαινόταν πολύ δύσκολη. Θέματα υγείας, διατροφής και γενικά αρμονίας και ισορροπίας θα τεθεί άμεσα. Η πιθανή γνωριμία μέσα στον χώρο της δουλειάς σας με έναν Ζυγό θα σας αυξήσει το ενδιαφέρον για να γνωρίσετε ακριβώς τι κάνει αυτό το άτομο. Η δημιουργικότητα, οι συνεργασίες, η καλλιτεχνία και γενικά οτιδήποτε αφορά στο επικοινωνιακό κομμάτι που δεν το έχετε και πολύ θα μπουν στην πρώτη γραμμή με στόχο να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί αλλά και της προσφοράς μέσα σε μια σχέση.

Δίδυμοι
Μια καλή εποχή ξεκινάει για σας. Κυρίως μέχρι το καλοκαίρι θα δείτε ότι θα υπάρχει μια μεγάλη εξέλιξη σε πολλούς τομείς σας. Το σημείο που θα τονιστεί θα είναι το ερωτικό αλλά και με την έννοια της δημιουργικής φάσης γιατί για να πετύχετε στην ζωή σας χρειάζεστε να ένα κύριο ερωτικό κίνητρο και να σας κινεί έντονα και πολύ δυναμικά. Το ρίσκο θα είναι ένα κομμάτι που θα πηγαίνει κατά εποχή ώστε να κερδίσετε χρήματα ή να μπείτε μαζί με άλλα πρόσωπα σε ένα σημαντικό συνεταιρισμό. Το ενδιαφέρον σας για τα παιδιά σίγουρα θα μεγαλώσει και μερικοί από εσάς πιθανόν να κάνετε και μια δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα. Η ερωτική φλόγα θα σας κάνει υπερβολικά ρομαντικούς, αισθαντικούς αλλά και πολύ παθιασμένους. Γενικά θα είναι μια πολύ καλή και έντονη ερωτική εποχή.

Καρκίνος
Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να συμβιβάσετε την προσωπική σας ανάγκη για ασφάλεια με πρόσωπα ή καταστάσεις που θα τις φέρετε εσείς στα μέτρα σας για να νιώθετε μεγάλη σταθερότητα. Το σπίτι σας μπορεί να θέλετε μεν να γίνει μια φωλιά που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφάλεια αλλά συγχρόνως θα θέλετε να το ανασκευάσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει αρμονία χρωμάτων, επίπλων και γενικά περιβάλλοντος. Μερικοί από εσάς ίσως να νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι και θα χρειαστεί να εξασκήσετε μεγάλη αυτοπειθαρχία σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο για να μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες. Πιθανόν να μην βρείτε εύκολα ένα υπόβαθρο για να υπάρχει ηρεμία και θα πρέπει εσείς να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ένας Ζυγός θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία.

Λέων
Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας όπου επιτέλους θα ανασάνετε γιατί θα δείτε ότι πολύ εύκολα θα σας ανοιχτούν κάποιες πόρτες όχι μόνο από το μέρος που ζείτε αλλά και από αλλού. Ίσως από ταξίδι ή ακόμα και από επικοινωνία με συνεργάτες ή συγγενικά πρόσωπα. Το ιδανικότερο για σας είναι να εμπιστευτείτε, να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες και επικοινωνιακοί. Μερικές φορές αυτό που θέλετε να πετύχετε πιθανόν να γίνει με την τέλεια προσαρμογή σας με συνεργάτες, φίλους αλλά και πρόσωπα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν υπερβολικά. Μην διστάσετε επίσης να πάρετε μια καινούργια γνώση που ίσως να αφορά θέματα ομορφιάς και αρμονίας.

Παρθένος
Θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας και θα προβείτε σε ενέργειες συνεργασίας αλλά και συμμετοχής σας σε μια πολύ καλή ομάδα. Το ενδιαφέρον σας για ρούχα και πράγματα τα οποία είναι αρμονικά και ίσως να τονίζουν την εμφάνισή σας και γενικά την αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν σε πολύ προσωπικά θέματα. Το καλό είναι ότι θα δουλέψετε σκληρά πάνω σε αυτή την φάση. Θα θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και σίγουρα θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και ανοικτοί αλλά επειδή θα ασχολείστε συνέχεια με το οικονομικό θέμα θα κάνετε μεγάλη προσπάθεια για ένα ακίνητο που μπορεί να σχετίζεται με κληρονομιά. Θα χρειαστεί από την πλευρά σας να διατηρήσετε όσο μπορείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία αλλά πιθανόν να ξεσπάσουν έντονες οικονομικές κρίσεις και θα χρειαστείτε μεγάλη ψυχραιμία για να τις ελέγξετε.

Ζυγός
Ο Άρης στο ζώδιο σας σίγουρα θα σας αυξήσει και τον προσωπικό μαγνητισμό, αλλά και την προσωπική σας δύναμη και γοητεία. Η δράση σας θα είναι αρκετά ενδυναμωμένη. Βέβαια μπορεί κατά εποχές να υπάρχουν πολύ έντονες ενέργειες οι οποίες θα σας υποχρεώνουν από εκεί που θα είστε συνεργάσιμοι και πολύ θετικοί με τον εαυτό σας και τους γύρω σας να αλλάζετε γνώμη και να γίνεστε υπερβολικά σπασμωδικοί και εκκεντρικοί ή ακόμα και καθόλου συνεργάσιμοι. Ίσως χαλάσετε με ευκολία αυτό που είχατε φτιάξει με πολύ κόπο. Αυτό που χρειάζεστε είναι να μάθετε ποιο σκοινί θα πρέπει να τραβήξετε και σε ποιον για να μην βρεθείτε μετέωροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσωπική σας ομορφιά θα τονιστεί και μαζί με αυτή και η διάθεση για αναβάθμιση της εικόνας σας.

Σκορπιός
Μερικές φορές η απομόνωση είναι κάτι που σας κάνει καλό κυρίως αν εργάζεστε για έναν στόχο και έναν σκοπό που θα σας δώσει την δυνατότητα να δυναμώσετε. Σίγουρα θα επιλέξετε να είστε πιο απομονωμένοι. Οι σχέσεις σας θα είναι πολύ εύθραυστες και μερικές φορές υπερβολικά ανεδαφικές. Ο ρομαντισμός με ένα πρόσωπο που είναι μεν στο ίδιο χώρο με εσάς αλλά δεν μπορείτε να εκδηλωθείτε θα είναι υπερβολικός. Πιθανόν να πρέπει να αποδεχτείτε ένα κομμάτι που δεν σας αρέσει. Πάντως η λατρεία που έχετε μερικοί για την εμφάνισή σας ίσως να σας σπρώξει ξαφνικά να κάνετε κάποιες επεμβάσεις αισθητικές. Όχι ότι θα ήταν άσχημο αρκεί να μην κάνετε υπερβολές.

Τοξότης
Ανοίγεστε με πολύ κόσμο και ίσως να φέρετε σε επαφή κάποιους με ένα άλλο πρόσωπο ή ομάδα. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει καλό γιατί σας αρέσει να βρίσκεστε με τα δικά σας πρόσωπα. Σίγουρα θα γνωρίστε πολύ αξιόλογα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Για σας το πιο σημαντικό είναι να κάνετε τα ανοίγματά σας και συγχρόνως να συντονίσετε εσείς τις προσπάθειες οι οποίες θα σας αναβαθμίσουν. Μια φιλική σχέση που μπορεί να ξεκινήσει από επίπεδο φιλίας και ξαφνικά να προχωρήσει σε πιο ερωτικό ίσως να χρειάζεται χρόνο για να γίνει όπως ακριβώς εσείς το θέλετε. Η αυτογνωσία πάντως βοηθάει στο να ξέρετε τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Η βοήθεια από φίλους θα σας ανοίξει μια ευκαιρία για δουλειά και για χρήματα.

Αιγόκερως
Είναι μια περίοδος δύσκολη αλλά και εξελικτική κι ο λόγος είναι ότι θα υπάρχουν συνέχεια εμπόδια τα οποία αφορούν στον εργασιακό και κοινωνικό σας χώρο αλλά θα πρέπει να τα ξεπεράσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και θα γίνετε αναγκαστικά πιο διπλωμάτες ή επικοινωνιακοί. Κατά ανάγκη θα πρέπει να κάνετε κάποιες συνεργασίες είτε για οικογενειακό κοινό σκοπό, είτε για μια σχέση γάμου η οποία έχει τριγμούς και θα χρειαστεί να βελτιώσετε οτιδήποτε μπλοκάρει την επαφή. Από την άλλη οι δυνατότητές σας είναι αρκετά καλές αλλά και συγχρόνως καταλυτικές οι οποίες θα σας κάνουν να αλλάξετε την πυξίδα των επιλογών σας ή ακόμα και των πολύ σταθερών σας συνηθειών. Η ομορφιά και η βελτίωση σίγουρα θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Υδροχόος
Έχετε υψηλού επιπέδου προστασία η οποία ξεκινάει από το εξωτερικό και θα καταλήξει σε τελικά σε εσάς. Πιθανόν να υπάρξει μια συνολική δικαίωση η οποία θα σας αναγκάσει για να κάνετε κάτι ολοκληρωμένο. Η συνεχόμενη ενασχόληση για να ανεβάσετε την ποιότητα και το ηθικό στοιχείο στην ζωή σας ίσως να είναι ο κεντρικός σας στόχος αυτή την περίοδο. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε πολύ με την απόκτηση ενός πτυχίου που σχετίζεται με σωματική άσκηση και εξάσκηση. Μπορεί να γίνετε αυτοδίδακτοι πάνω σε ένα ορισμένο θέμα. Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε άμεσα που μάλλον θα είναι κάπως δύσκολο να μην γίνει καλό είναι να προγραμματίζετε πάνω στον σωστό χρόνο το που θα πάτε και μετά αν είναι να ακυρωθεί, αφήστε το και μην ενοχλείστε καθόλου. Ό, τι γίνεται θα γίνεται για το καλό σας.

Ιχθύες
Θα γίνετε αρκετά σεξουαλικοί, λάγνοι, και αισθησιακοί. Μπορεί να έχετε αρκετές ευθύνες που θα αφορούν στα χρήματα των άλλων ή ακόμα και την ενασχόληση του πως θα τα χειριστείτε σωστά και δεν θα υπάρξει χασούρα. Η ασφάλεια και γενικά οτιδήποτε αφορά σε ενέργειες που μπορεί να τις κάνετε ξαφνικά και να αφορούν χρυσές ισορροπίες θα είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σας. Η μεταθανάτια αγωνία, οι ψυχολογικές προεκτάσεις σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε πιο βαθιές έρευνες τις οποίες πιθανόν και να τις χρειάζεστε παρόλο που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα αυτό που νιώθετε μέσα σας γιατί μερικές φορές προέρχεται από πίεση. Πιθανόν να έχετε υποστήριξη από έναν πολιτικό, οικονομολόγο ή ακόμα και ψυχολόγο. 


Πηγή: http://www.astrology.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add