4 τρόποι για την αποτρίχωση άνω χείλους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

4 τρόποι για την αποτρίχωση άνω χείλους

Και ξαφνικά οι αντιαισθητικές τριχούλες έκαναν κατάληψη στο άνω χείλος σου στην περιοχή της οποίας το όνομα ούτε να προφέρεις δεν θέλεις: το μουστάκι. Εξαφάνισε το με έναν από τους παρακάτω εύκολους, γρήγορους και οικονομικούς τρόπους!

Mε κερί:Ο καλύτερος τρόπος για να ξεφορτωθείς τις τριχούλες στο μουστάκι σου είναι η αποτρίχωση με κερί. Το ζεστό κερί είναι καλό να απλώνεται με σπάτουλα και με λωρίδες υφάσματος τραβάς και τις αντιαισθητικές τριχούλες.
Η μέθοδος αυτή θα κρατήσει άτριχη την περιοχή για 2 με 6 εβδομάδες. Φρόντισε μόνο πριν κάνεις την επόμενη αποτρίχωση η τρίχα σου να έχει μεγαλώσει λίγο για να είναι επιτυχής. Θα βρεις και στο εμπόριο λωρίδες για αποτρίχωση με κρύο ή ζεστό κερί και αυτή είναι μια μέθοδος που μπορείς να εφαρμόσεις πολύ εύκολα στο σπίτι και δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτά!


Η αποτριχωτική κρέμα: η αποτριχωτική κρέμα θέλει να την αφήσεις μόνο λίγα λεπτά επάνω στις τριχούλες σου μέχρι να τις αποχαιρετήσεις για τα καλά. Εδώ το θέμα είναι πως οι τρίχες μπορεί να ξαναβγούν μέσα σε λίγες μέρες ή σε κάποιες εβδομάδες. Το καλό είναι πως μπορείς να το κάνεις στο σπίτι αφού είναι μια οικονομική λύση για να αφαιρέσεις τις ανεπιθύμητες τριχούλες και να δεις την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Με νήμα: μια αρχαία μέθοδος αποτρίχωσης που είναι ιδαίτερα δημοφιλής στην Μεγάλη Βρετανία είναι η αποτρίχωση με νήμα που βέβαια πρέπει να σου την κάνει κάποια αισθητικός σε ινστιτούτα ομορφιάς. Το αποτέλεσμα κρατάει από 2 έως 6 εβδομάδες και είναι μια μέθοδος που δεν απαιτεί ούτε χημικά, ούτε πολλά χρήματα αφού δεν κοστίζει πολύ. Η μέθοδος είναι ιδανική για μικρές τριχούλες και αποτρέπει την επανεμφάνιση της τρίχας. Είναι μια γρήγορη μέθοδος που καθαρίζει ακόμη και τα χνούδια που μπορεί να σε ενοχλούν. Είναι σχετικά επώδυνη αλλά διαρκεί 5 λεπτά! Αν το δέρμα σου ερεθίζεται με το κερί ή έχεις έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο η μέθοδος κάνει θαύματα!

Ξανθυντικό: Οι διαθέσιμοι τρόποι αποτρίχωσης του άνω χείλους είναι πολλοί και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις. Επειδή μπορεί να μην θέλεις να αφαιρέσεις τις τρίχες αλλά προτιμάς να τις ξανθύνεις και πάλι υπάρχει λύση. Αν διαλέξεις μια κρέμα που ξανθαίνει τις τρίχες τότε αυτή είναι μια επιλογή που έχεις αν το μουστάκι δεν είναι πολύ έντονο. Το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2 εβδομάδες απλά πρέπει να είσαι σίγουρη πως το συγκεκριμένο ξανθυντικό που διάλεξες κάνει για το δέρμα σου.
Για να είσαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά δεν έχεις παρά να κάνεις το τεστ και να δοκιμάσεις λίγη κρέμα σε ένα μεν ευαίσθητο αλλά ασφαλές σημείο όπως π.χ. το εσωτερικό του χεριού σου αν έχεις κάποιες τριχούλες εκεί για να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add