Λίτσα Πατέρα: «Το 2014 θα «σκάσει» ένας πόλεμος και θα έρθουν ριζικές αλλαγές» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιανουαρίου 01, 2014

Λίτσα Πατέρα: «Το 2014 θα «σκάσει» ένας πόλεμος και θα έρθουν ριζικές αλλαγές»


Η Λίτσα Πατέρα κλήθηκε να κάνει κάποιες αστρολογικές προβλέψεις για την Ελλάδα της κρίσης, τα οικονομικά συστήματα και την Ευρώπη.Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως σταδιακά οτιδήποτε «σάπιο» θα αντικατασταθεί, ενώ τόνισε πως θα καταρρεύσουν τόσο το καπιταλιστικό όσο και το κομμουνιστικό σύστημα και τη θέση τους θα πάρει κάτι πιο ανθρώπινο.

«Πιστεύω πως το 2014 θα «σκάσει» ένας πόλεμος ή μεγάλες αναταράξεις και από εκεί και ύστερα θα ακολουθήσουν ριζικές αλλαγές. Χρυσή εποχή θα δούμε σε μια δεκαετία», τονίζει η έμπειρη αστρολόγος στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη χώρα μας, η Λίτσα Πατέρα σημειώνει πως «το τέλος Μαρτίου θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ το καλοκαίρι ελπιδοφόρο. Όλα τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια το 2014 και θα αμφισβητηθούν πολλά πράγματα. Από το 2015 θα αρχίσουμε να ισορροπούμε λιγάκι. Η ευημερία στην Ελλάδα πιστεύω πως θα έρθει από τη γη και τη θάλασσα. Έχουμε το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου κι εμείς φυτεύουμε γαϊδουράγκαθα».

Για το μέλλον της ευρωζώνης η αστρολόγος προβλέπει… δύσκολες ώρες: «Την Ευρώπη δεν τη βλέπω σταθερή το 2014 και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει. Ωστόσο, το γεγονός ότι περνάμε τόσο δύσκολα αυτή την περίοδο γίνεται για καλό. Στο μέλλον θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη κοινωνία και αυτό που με γαληνεύει είναι ότι θα στραφούμε στην πνευματικότητα, στην αλληλεγγύη και στον Θεό».

http://www.koolnews.gr/showbiz/litsa-patera-to-2014-tha-skasei-enas-polemos-kai-tha-erthoyn-rizikes-allages/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add