Το Wi-Fi μπορεί να βλάψει το DNA σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Δεκεμβρίου 29, 2013

Το Wi-Fi μπορεί να βλάψει το DNA σας

Είμαστε βυθισμένοι μέσα στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία όλη μέρα κάθε μέρα, και τα πεδία είναι όλο και ισχυρότερα, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και εξαπλώνεται.
Οι επιπτώσεις για την υγεία μας γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες σε ανησυχία, καθώς έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζουν όχι μόνο τα άτομα, αλλά βλάπτουν και το DNA που περνάει στους απογόνους.
Wi-Fi routers, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα τηλέφωνα, συσκευές παρακολούθησης μωρού, ηλεκτρικές κουβέρτες, ρολόγια, όλες αυτές οι συσκευές είναι επιζήμιες, λέει ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και σύμβουλος περιβάλλοντος Larry Gust.
Μίλησε για τους κινδύνους και το πώς οι άνθρωποι μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους σε ένα βίντεο που παρουσιάζεται από το Electromagnetic Health αυτή την εβδομάδα.
Σε αυτό το άρθρο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση, θα ρίξετε μια ματιά στις επιπτώσεις στην υγεία, τα συνιστώμενα ανώτατα όρια έκθεσης, τα επίπεδα που οι περισσότεροι άνθρωποι εκτίθενται.
Επισκόπηση των επιπτώσεων στην υγεία
Ο Δρ Martin Blank, ο οποίος μελετά τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, τόνισε σε μια διάλεξη το 2012 που φορτώθηκε στο YouTube ότι η βλάβη στο DNA, διαταράσσει τη φυσιολογική ανάπτυξη των κυττάρων και την παραγωγή πρωτεϊνών.
Ανέφερε μελέτες που έχουν δείξει καρκίνο προκαλούμενο από βλάβη στο DNA. Επεξηγώντας τον αντίκτυπο που προέρχεται από μια απλή καθημερινή συσκευή, είπε ότι έχει αποδειχθεί ότι οι ηλεκτρικές κουβέρτες αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες μιας γυναίκας για αποβολή.
Ηλεκτρικό πεδίο και επιπτώσεις στην υγεία:
Επιδεινώμενες αλλεργίες
-Διαταραχές ύπνου
-Ιδρώτας
-Παλμοί της καρδιάς
-Πόνος μυών και νεύρων
-κουρασμένο ξύπνημα
-Πρωινή οξυθυμία
-βρέξιμο του κρεβατιού από τα παιδιά
Επιπτώσεις στην υγεία ραδιοσυχνότητες:
-Πονοκέφαλοι
-Οξυθυμία
-Προβλήματα μνήμης
-Αδυναμία συγκέντρωσης
Έκθεση ηλεκτρικών, μαγνητικών πεδίων
Συστάσεις για τη μέγιστη έκθεση σε ηλεκτρικά πεδία ποικίλει από περίπου 3 βολτ ανά πόδι στο ανώτερο άκρο του φάσματος έως 1,5 βολτ ή λιγότερων ανά πόδι στο χαμηλότερο όριο. Το τυπικό υπνοδωμάτιο έχει 3 έως 9 βολτ ανά πόδι.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρει ότι το ανώτατο επίπεδο για ένα μαγνητικό πεδίο σε ένα σπίτι θα πρέπει να είναι 3 έως 4 μιλιγκάους.
Στο Marin της Καλιφόρνια, ένα 4-χρονο κορίτσι είχε ένα πεδίο 80 μιλιγκάους γύρω από το κρεβάτι της και στον παιδότοπο που σύχναζε, υπενθύμισε ο Gust. Ήταν ληθαργική, δεν είχε καμία όρεξη, και είχε πρωκτική αιμορραγία. Από τη στιγμή που καθαρίστηκε το πεδίο, τα συμπτώματα της εξαφανίστηκαν.
Μέγιστα συνιστώμενα επίπεδα έκθεσης ραδιοσυχνότητας
Η έκθεση BioInitiative παρήχθη από μια ομάδα εργασίας των γιατρών. Ο Δρ David Carpenter, διευθυντής του Ινστιτούτου για την Υγεία και το Περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο του Albany είχε την συν-επιμέλεια. Η έκθεση της βιολογίας απελευθερώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο για την οικοδόμηση-Βιολογίας και Οικολογίας, ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό και συμβουλευτικό όργανο.

Επίπεδα Τυπικό Radio Frequency έκθεσης

 Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: