Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Συνήθως την ημέρα των Χριστουγέννων την γιορτάζουμε μαζί με την οικογένειά μα;
Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν συνιστάται το λαμπρό μακιγιάζ. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βάλετε τις λαμπερές αποχρώσεις του εντυπωσιακού μακιγιάζ για τις πρωτοχρονιάτικες γιορτές.
Όσον αφορά το μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα είναι καλά να κάνετε ένα κομψό μακιγιάζ, ας είναι και λίγο λαμπερό, αλλά, όχι και υπερβολικά.
Αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας και έχετε εφαρμόσει την θρεπτική κρέμα, εφαρμόστε και την βάση – make up και πούδρα ή μόνο πούδρα. Τι ακριβώς θα διαλέξετε εξαρτάται από αυτό τι θα εφαρμόσετε πρώτα. Μην ξεχνάτε να εξομοιώσετε την απόχρωση του προσώπου  με την απόχρωση του λαιμού και του ντεκολτέ σας.

Ξεκινήστε με το μακιγιάρισμα από τα μάτια. Χτενίστε τα φρύδια σας με χτενάκι και περιγράψατε λεπτά τα φρύδια σας με ένα μολύβι. Μετά στρέψτε τα ματόκλαδα σας προς τα πάνω ώστε να τους δώσετε καλό σχήμα. Έπεται το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ στις βλεφαρίδες. Εφαρμόστε το στο εσωτερικό ήμισυ του βλεφάρου με ανοιχτό χρώμα μαργαριταριών και μετά απλώστε το έως τα φρύδια. Στην εξωτερική γωνία εφαρμόστε πιο σκούρα απόχρωση και ξανά το απλώστε μέχρι τα φρύδια. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα, αλλά με διαφορετικές αποχρώσεις. Προσέξτε το σημείο, όπου αναμιγνύονται οι δυο αποχρώσεις. Σχεδίασε ένα λεπτό περίγραμμα στα μάτια με μολύβι. Τα χρώματα, που χρησιμοποιούνται εξαρτώνται από το ντύσιμο, που θα έχετε για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και την εμφάνιση, που θέλετε γενικά να αποκτήσετε. Για να τελειώσετε με το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ των ματιών, εφαρμόστε και την μάσκαρα.
Έρχεται η σειρά του ρουζ. Απλώστε το ομοιόμορφα στα μήλα του προσώπου. Σε περίπτωση που έχετε τονίσει πιο έντονα τα μάτια, βάλτε περισσότερα και το αντίθετο.
Στο τέλος έρχεται η σειρά των χειλιών. Πρώτα πρέπει να τα περιγράψετε με ένα μολύβι χειλιών, το οποίο θα ταιριάζει με το κραγιόν σας. Εάν όμως θα χρησιμοποιήσετε lip balm με χρώμα, μπορείτε να μην βάζετε μολύβι.

Πηγή: http://omorfia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: