Πώς να βάλετε το eyeliner σωστά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 09, 2013

Πώς να βάλετε το eyeliner σωστά



Θα φορούσατε ποτέ το ίδιο τζιν ή το ίδιο t-shirt για να πάτε στη δουλειά κάθε μέρα; Τότε γιατί να πρέπει να κάνετε το ίδιο μακιγιάζ στα μάτια σας για μήνες;

Το eyeliner δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε με το χρώμα και να κάνετε εντύπωση, αλλά και το καλύτερο προϊόν μακιγιάζ για να διορθώσετε το σχήμα των ματιών σας.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πώς να βάλετε το eyeliner είτε είστε πρωτάρα, είτε το έχετε το θέμα με το μακιγιάζ.

Η γραμμή στο πάνω βλέφαρο
Το πιο βασικό βήμα για εσάς που ξεκινάτε την πρώτη σας απόπειρα με το eyeliner είναι η γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Απλώστε ένα μολύβι με κρεμώδη υφή από την εσωτερική γωνία του ματιού σας προς τα έξω. Κλείστε το μάτι σας και τραβήξτε ελαφρά προς τα πάνω το καπάκι για να τραβήξετε τη γραμμή. Μάλιστα αν θέλετε οι βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές βάλτε μολύβι και ανάμεσά τους. Για να σβήσετε τη γραμμή και να μην είναι πολύ έντονη χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα ή ένα πινέλο με κοφτή μύτη.


Πώς να δείχνετε ξεκούραστη
Όταν φαίνεστε σαν να έχετε κοιμηθεί μόνο 20 λεπτά το πιο παλιό κόλπο είναι να απλώσετε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας ένα μπεζ eyeliner. Έτσι θα φωτίσει το βλέμμα σας και θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

Χρωματιστό μολύβι για τα μάτια
Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση τότε επιλέξτε ένα eyeliner που δε θα είναι το κλασικό μαύρο. Τολμήστε να βάλετε ένα φωτεινό χρώμα στο κάτω βλέφαρό σας και στο καπάκι του ματιού σας βάλτε μία σκιά στην ίδια απόχρωση με το eyeliner. Ισορροπήστε το πολύ χρώμα με ένα μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρό σας και με πολύ μάσκαρα.

Eyeliner και στο εσωτερικό πάνω βλέφαρο
Για να δημιουργήσετε έντονο βλέμμα απλώστε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου σας. Μετά απλώστε το μολύβι και πάνω από τις βλεφαρίδες σας, τραβώντας ελαφρώς το καπάκι προς τα πάνω και κοιτώντας μπροστά από έναν καθρέφτη προς τα κάτω.


Μεγαλώστε τα μάτια σας
Για να αποκτήσετε το κλασικό μάτι της γάτας απλώστε το eyeliner με ένα πινέλο με γωνιακή μύτη από την εσωτερική γωνία προς τα έξω, ανεβάζοντας όμως τη γραμμή κατά 45 μοίρες πάνω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Καλό θα είναι να κάνετε η γραμμή με μια σκιά στην αρχή και μετά να περάσετε από πάνω το eyeliner.


Γατίσιο βλέμμα εις διπλούν
Αυτό κορίτσια είναι για πολύ εκπαιδευμένες. Αφού τραβήξετε τη γραμμή στο πάνω βλέφαρό σας, όπως σας είπαμε πιο πάνω, κάντε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο, χρησιμοποιώντας ένα κρεμώδες eyeliner.
Πηγή: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: