Δέκα συμβουλές για να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Δέκα συμβουλές για να βγάλετε σωστά τα φρύδια σας

Πολλές φορές το βγάλσιμο των φρυδιών μοιάζει με επικίνδυνη και άκρως επίπονη αποστολή. Αλλά μιας και τα πυκνά φρύδια είναι πλέον στη μόδα, η διαδικασία αυτή δε χρειάζεται να σας παίρνει και πολύ χρόνο. Δοκιμάστε τις δέκα συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει και δε θα χάσετε.

Διαλέξτε το σωστό τσιμπιδάκι
Πάντα να διαλέγετε ένα τσιμπιδάκι που οι τσιμπίδες του είναι λοξές και όχι ένα μυτερό με το οποίο τσιμπάτε το δέρμα σας και κάνει την όλη διαδικασία αρκετά επίπονη.

Βγάλτε τα φρύδια σας μετά το μπάνιο
Το ζεστό νερό πάντα ανοίγει τους πόρους και μαλακώνει τις τρίχες, οπότε είναι πιο εύκολο να τα βγάλετε.

Πώς να μειώσετε τον πόνο
Αν το βγάλσιμο των φρυδιών είναι πολύ επίπονο ή πρέπει να τα βγάλετε λίγο πριν την περίοδό σας, όταν και το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο, καλό είναι να βάλετε πάνω στα φρύδια σας ένα τζελ σαν αυτό που βάζουν στα μωρά για να απαλύνουν τον πόνο της οδοντοφυΐας.
Πετάξτε το μεγεθυντικό σας φακό
Ο μεγεθυντικός φακός  είναι παραπλανητικός γιατί δείχνει ότι υπάρχουν περισσότερες τρίχες για να βγάλετε από ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να βγάζετε πάρα πολύ τα φρύδια σας. Χρησιμοποιείτε πάντα έναν κανονικό καθρέφτη σε ένα δωμάτιο με αρκετό φως και να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.
Ορίστε τα όρια των φρυδιών σας
Για να έχετε έναν μπούσουλα για το πόσο πρέπει να βγάλετε τα φρύδια σας πάρτε ένα μολύβι για να σας οδηγήσει. Τα φρύδια σας πρέπει να ξεκινούν ακριβώς πάνω από την εσωτερική γωνία του ματιού. Η καμπύλη του φρυδιού πρέπει να είναι στην εξωτερική πλευρά της ίριδάς σας και το τέλος 45 μοίρες από την εξωτερική γωνία των ματιού σας.

Δώστε σχήμα
Όταν ορίσετε τα όρια στα φρύδια σας, τονίστε τη γραμμή των φρυδιών σας με ένα απαλό, κρεμώδες καφέ μολύβι και μετά βγάλτε τις τρίχες που περισσεύουν.
Μειώστε την κοκκινίλα
Αμέσως αφού βγάλετε τα φρύδια σας, βάλτε ταμποναριστά μια κρέμα με κορτιζόνη για να μειώσετε την κοκκινίλα.
Χτενίστε τα φρύδια σας
Ακόμα και τα φρύδια δεν πρέπει να δείχνουν απεριποίητα. Γι’ αυτό με ένα χτενάκι φρυδιών, καλό είναι να τα χτενίζετε με φορά προς τα πάνω και έξω.
Συμπληρώστε τα… κενά
Για να δείχνουν τα φρύδια σας πιο πυκνά γεμίστε τα με ένα μαλακό μολύβι ή με πούδρα. Οι καστανές θα πρέπει να επιλέξουν μια απόχρωση δύο  τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα των φρυδιών σας. Οι ξανθές μπορούν να επιλέξουν χρυσές αποχρώσεις, ενώ οι κοκκινομάλλες καλό είναι να διαλέξουν ένα ζεστό καφέ.
Μεγαλώστε και πάλι τα φρύδια σας
Έχετε βγάλει υπερβολικά τα φρύδια σας; Σταματήστε να τα βγάζετε για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και θα δείτε ότι θα αρχίσουν και πάλι να μεγαλώνουν. Αν τα φρύδια σας χρειάζονται μεγαλύτερη ενίσχυση χρησιμοποιήστε ένα δυναμωτικό serum.

Πηγή: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add