TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2013

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ



Πως πρέπει να κινηθείτε για να μη σας βαρεθεί ποτέ και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί σας;

Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε καλά! Προς το παρόν… και λέω προς το παρόν, γιατί όποιος νομίζει ότι «έδεσε το γάιδαρό του» γελάστηκε οικτρά. Κι αυτό είναι κάτι που μας το αποδεικνύει η ζωή γύρω μας καθημερινά. Πόσα και πόσα ζευγάρια, μετά από πολύχρονες σχέσεις όπου νομίζαμε ότι όλα πάνε καλά, δε χώρισαν. Ακόμη –και κυρίως– ζευγάρια παντρεμένα. Τι ήταν αυτό που έφθειρε τη σχέση; Υποτίθεται πως από τη στιγμή που περάσει ο πρώτος κρίσιμος καιρός και το ζευγάρι σταθεροποιηθεί και αποκτήσει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας, στατιστικά λέμε ότι έχει πολλές πιθανότητες να διαρκέσει. Παρ’ όλα αυτά, οι στατιστικές δεν αρκούν. Κάποιοι από μας ηρεμούν μετά τον πρώτο καιρό και «ηρεμία» γι’ αυτούς σημαίνει παραίτηση, βαρεμάρα, μονοτονία και, κυρίως, αδιαφορία για τις ανάγκες του άλλου!
Μέγα σφάλμα! Μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα και απαιτεί από εμάς να είμαστε διαρκώς σε επαγρύπνηση. Αλλιώς, θα μας πιάσει στον ύπνο και μια ωραία πρωία το έτερον μας ήμισυ θα μας πει: Adios! Κατόπιν …«είναι αργά για δάκρυα Στέλλα».

 

Τι συμβαίνει όταν αρχίζει να χάνεται το ενδιαφέρον του πρώτου καιρού στη σχέση;

Στην αρχή, κάποιοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με το πέρασμα του χρόνου, όμως, και θεωρώντας ότι κέρδισαν πια την καρδιά του άλλου, αφήνονται, αλλάζουν συμπεριφορά και μετά από λίγο αρχίζουν τα προβλήματα. Τα αγαθά κόποις κτώνται, κανείς δεν είπε ότι η ευτυχία είναι ό, τι πιο εύκολο για να την αποκτήσει κάποιος. Όλοι την δικαιούμαστε, αλλά πόσοι από μας έχουμε συνειδητοποιήσει πόση δουλειά απαιτεί από μέρους μας;
Ο άλλος ή η άλλη βλέπει ξαφνικά ένα άλλο άτομο, διαφορετικό από αυτό που γνώρισε και ερωτεύθηκε. Δεν έχει άδικο, λοιπόν, είτε να αρχίσει να γκρινιάζει –που αυτό είναι προτιμότερο, γιατί σου λέει με τον τρόπο του, τουλάχιστον, ότι κάτι δεν πάει καλά και οφείλεις να προσέξεις– είτε το ακόμη χειρότερο, να μη σου πει τίποτα, να το κρατήσει μέσα του και σιγά-σιγά να αρχίσει να αποστασιοποιείται και να απομακρύνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, ώσπου κάποια στιγμή, αυτή η απόσταση να μην μπορεί πια να καλυφθεί με τίποτα. Δεν αξίζει, λοιπόν, αυτός ο πιο σημαντικός ή από τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας λίγη περισσότερη προσοχή;
Μια ιδέα του τι θα μπορούσαμε να προσέξουμε στη σχέση μας με το άτομο που μας ενδιαφέρει, και που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας, μπορούμε ήδη να την έχουμε μέσα από τον αστρολογικό του χάρτη. Βέβαια, οι όψεις που θα μας δείξουν πως το άτομο που μας ενδιαφέρει λειτουργεί και ποια είναι τα ζητούμενα που θα τον ικανοποιήσουν μέσα σε μια σχέση είναι ποικίλες, όπως επίσης και οι όψεις της συναστρίας των χαρτών μας, αλλά, ωστόσο, γνωρίζοντας το ζώδιο του και τον ωροσκόπο του, μπορούμε ήδη να έχουμε μια καλή εικόνα του πως να βαδίσουμε! 




ΚΡΙΟΣ

Σεξ! Συγγνώμη που αρχίζω, ίσως, τόσο απότομα για κάποιους, αλλά αν δεν του έχεις επιβληθεί και κερδίσει το παιχνίδι σ’ αυτόν τον τομέα, μην περιμένεις να υπάρξει συνέχεια μαζί του. Διατήρησε τον ενθουσιασμό του για σένα, δείχνοντάς του ότι κατάλαβες τι του άρεσε επάνω σου τον πρώτο καιρό της σχέσης σας και κάντο κατ’ επανάληψη. Δίνε του χρόνο και χώρο, κάνοντας του σαφές ότι κι εσύ έχεις τη δική σου ζωή και δεν κρέμεσαι επάνω του. Μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Διατήρησε τη χρυσή ισορροπία: «Σ’ αγαπώ αλλά μη μ’ έχεις και “σιγουράκι”… αφήνοντάς τον να πιστεύει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε χάσει. Αυτό θα διατηρήσει τη φλόγα του κυνηγού διαρκώς μέσα του αναμμένη. Όχι γκρίνιες και ένδειξη αδυναμίας εκ μέρους σας, καλύτερα να του θυμώσετε και να του πείτε στα ίσα τι σας απασχολεί. Διατηρείστε του το ενδιαφέρον με εκπλήξεις και ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Να σέβεστε το πρόγραμμά του και τις προτεραιότητές του. Να γελάτε, όταν βρίσκεστε μαζί, και να έχετε δημιουργικά πράγματα να κάνετε από κοινού και να συζητάτε. Να είσαστε έντιμοι και ειλικρινείς μαζί του, θέλει να νιώθει σταθερότητα και ασφάλεια, το σκοτσέζικο ντους πότε κρύο-πότε ζέστη θα τον κουράσει μετά από λίγο καιρό. Μην του φορτώνετε τα καθημερινά σας πρακτικά προβλήματα, θέλει να σας έχει ψηλά, έτσι που να του αποδεικνύετε πως είστε αρκετά ικανοί για να τα καταφέρνετε στην καθημερινότητά σας. Να έχετε μεγάλη υπομονή μαζί του και να μην τον πιέζετε με χρονοδιαγράμματα για κάτι, όταν δεν είναι έτοιμος-η, γιατί θα παραιτηθεί αντί να δώσει τη μάχη του. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα, κοιτάξτε με ήρεμο τρόπο να το συζητήσετε και να βρείτε τη λύση του. Φυσικά, ποτέ μην παραμελείτε την εμφάνισή σας και αν είστε γυναίκα, φροντίστε να τον υποδέχεται από την είσοδο του σπιτιού σας η γαργαλιστική μυρουδιά του γεύματος που του ετοιμάζετε. Φυσικά αυτό ισχύει και στην περίπτωση ενός άντρα, μια Ταυρίνα θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τον κόπο σας, αλλά κυρίως το ότι σκεφτήκατε να κάνετε κάτι για εκείνη με τα χεράκια σας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φροντίστε να τον έχετε σε διαρκή διανοητική εγρήγορση. Χρειάζεται δίπλα του έναν/μία σύντροφο που νοιάζεται και για άλλα πράγματα πέρα από τα κοινά καθημερινά. Ακόμη κι αν ζηλεύετε, κάντε την καρδιά σας πέτρα και μην του το δείξετε. Δείξτε το θαυμασμό σας και το πόσο εκτιμάτε αυτά που σκέπτεται, εξάλλου δεν του χαρίζεστε, γιατί απλώς… τις περισσότερες φορές έχει δίκιο! Χρειάζεται να ξέρει ότι έχει έναν έξυπνο και δυναμικό άνθρωπο στο πλάι του που δε θα τον εκθέσει σε απρόοπτα προβλήματα. Μην ξεχνάς να είστε και φίλοι, όπως όλα τα αέρινα ζώδια, το στοιχείο της φιλίας και άρα της εκτίμησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Δίδυμο. Κυρίως μην τον καταπιέζετε και φροντίστε να οργανώνετε εξόδους με κοινούς σας φίλους. Σχεδιάστε που και που ένα ταξίδι, μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, και κάντε του έκπληξη. Κάντε τον να νιώθει ότι είναι από ελεύθερη επιλογή μαζί σας και όχι ότι του το επιβάλλετε. Θέλει δίπλα του ένα άτομο με το οποίο ισχύει το: «μαζί και μόνοι». 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Συντροφικότητα, αποδοχή και διαρκώς έκφραση της αγάπης σας και της υποστήριξής σας. Μην τον παραμελείτε, εκδηλώνετε σεβασμό στο άτομό του, κάτι που εξάλλου το δικαιούται και μη θεωρήσετε ποτέ δεδομένη την αγάπη του, αν δεν ανταποκρίνεστε εξίσου, σιγά-σιγά θα αποτραβηχτεί. Δείξτε κατανόηση όταν τον πιάνει το κυκλοθυμικό του, δεν έχει να κάνει με σας, δώστε του λίγο χρόνο και σε λίγο θα είναι πάλι το άτομο που ερωτευθήκατε! Βρείτε χρόνο μέσα στην  καθημερινότητά σας για εσάς τους δυο αποκλειστικά και φερθείτε ρομαντικά, όπως με το να τον καλέσετε για ένα δείπνο, για μια βόλτα με φεγγάρι στην παραλία, για μια ρομαντική ταινία στον καναπέ του σπιτιού σας, για ένα ποτό μπροστά στο τζάκι και ερωτική μουσική από το στερεοφωνικό σας… Βοηθήστε τον να ζήσει το «όνειρο», ένα όνειρο όμως πολύ πραγματικό, μέσα από το οποίο αντλεί δύναμη και δημιουργικότητα για να μπορέσει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας μέσα στη σχέση. 

ΛΕΩΝ 

Λέξη-κλειδί: Θαυμασμός! Αναγνώριση των ταλέντων του και της ιδιοφυίας του. Δείξτε του ότι έχει την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σας και ότι παίρνει εκείνος τις πιο σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την κοινή σας ζωή. Μην παραμελείτε την εξωτερική σας εμφάνιση. Μην κάνετε το λάθος ποτέ να ισχυριστείτε ότι είστε σε κάτι καλύτερος-η από εκείνον-η. Να τον φροντίζετε και να οργανώνετε εξόδους σε πολύ ιδιαίτερα μέρη. Μην αμφισβητήσετε το δίκιο του, εκτός κι αν όντως δεν έχει, οπότε φροντίστε να του το πείτε με τον ανάλογο τρόπο. Μικρά και ιδιαίτερα δώρα, που και που, θα «σκλαβώνουν» το βασιλιά σας. Να θυμάστε πάντα τα γενέθλιά του και τη γιορτή του, εννοείται ότι σε τέτοιες στιγμές θα οργανώνετε και την ανάλογη κάλυψη της βραδιάς (πάρτυ-έκπληξη, δείπνο σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο…), θα χαίρεται και θα ενθουσιάζεται πάντα σαν μικρό παιδί!  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Σταθερότητα και όχι συνεχείς αλλαγές που θα τον φοβίσουν και θα του κλονίσουν την εμπιστοσύνη του. Να ανέχεσαι κάποιους ψυχαναγκασμούς του, που μπορεί να αφορούν είτε την καθαριότητα, είτε το πώς εργάζεται. Απέφευγε να τον κρίνεις, προτίμησε μια συζήτηση ήπιων τόνων. Φυσικά δεν του πειράζεις ποτέ τα προσωπικά αντικείμενα και το γραφείο του. Μη διανοηθείς να αλλάξεις τη διαρρύθμιση του σπιτιού του με δική σου πρωτοβουλία. Μπορεί να έχει κάπως ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, αλλά ξέρεις ότι αυτό που σου δείχνει αυτό είναι. Διατήρησε γενικά μαζί του μια χαμηλών τόνων εμφάνιση και συμπεριφορά. Επικοινωνήστε και συζητήστε μαζί για ενδιαφέροντα πράγματα. Φυσικά, το θέμα καθαριότητας είναι το ευαίσθητο σημείο του ή τουλάχιστον η τάξη σε κάποια πράγματα. Είναι από εκείνους που δε θέλει πολλά λόγια και υποσχέσεις, αλλά έργα στην πράξη. Εξάλλου έτσι θα σας δείχνει κι εκείνος την αγάπη του.    

ΖΥΓΟΣ

Μοίρασμα, αποδοχή και ηρεμία με την έννοια της αρμονίας και του θετικού κλίματος μέσα στο ζευγάρι. Μουρμούρες και γκρίνιες δεν τις μπορεί. Δείχνετέ του τη θετική και αισιόδοξη πλευρά σας, ακόμη κι αν δεν είστε έτσι, καλό θα σας κάνει να προσπαθήσετε να γίνετε… Βγαίνετε τακτικά έξω, είτε μόνοι σας, είτε με φίλους. Γενικά, διατηρήστε μια κοινωνική ζωή. Είναι κοινωνικό και εξωστρεφές άτομο. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε έναν ή μία Ζυγό, οι φιλικές του συναναστροφές είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, καλό είναι να τον δείτε κι εσείς ως φίλο, θα περάσετε πραγματικά πολύ χαλαρά, θα ζεστάνει τη σχέση σας και θα την κάνει πιο ειλικρινή και με γερά θεμέλια. Φροντίζετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας, η αρμονία και η καλαισθησία είναι τα ευαίσθητα σημεία του. Τόνισέ του την αυτοπεποίθηση, από την οποία κάποιες φορές πάσχει λόγω ανασφάλειας. Δείξε του πάνω απ’ όλα και γενναιόδωρα την αγάπη σου και εξέφρασε τα συναισθήματά σου.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Αν και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα κτητικός και ζηλιάρης, μην κάνετε το λάθος να συμπεριφερθείτε κι εσείς έτσι. Με τρόπο ενισχύστε την εμπιστοσύνη του στο άτομό σας και ταυτόχρονα έχετέ τον και λίγο στην πρίζα… Παρ’ όλο που και ο ίδιος υποφέρει, αν δεν είναι σίγουρος-η ότι σας έχει 1000% δικό του/της, αυτό είναι όμως που κρατά τη σκέψη του συνέχεια σε σας και ο ίδιος αρχίζει και δένεται μαζί σας, χωρίς να το καταλάβει. Φυσικά, το σεξ είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Με το Σκορπιό να είστε αυθεντικοί και μην προσπαθήσετε να δείξετε κάτι που δεν είστε, θα το καταλάβει αμέσως. Πέρα από το σεξ, δεν έχει κάποια ιδιαίτερα στάνταρ για τον ερωτικό του σύντροφο. Του αρέσουν άνθρωποι γνήσιοι και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Αφήνετέ τον ελεύθερο και μην του κάνετε σκηνές ζήλιας, θα αρχίσει να ανησυχεί ότι δε σας ενδιαφέρει και τότε θα σας ζηλεύει εκείνος...

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να μη σας θεωρήσει ποτέ δεδομένο-η. Διατηρήστε όλες τις προηγούμενες παρέες σας και συχνά βγαίνετε μόνοι-ες σας χωρίς εκείνον-η. Αφήνετέ του χρόνο και χώρο για την προσωπική του ζωή. Μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε, βρείτε καλύτερα κάποια πράγματα που ενθουσιάζουν και τους δυο σας, όπως χόμπι, ταξίδια, σπορ και αποκτήστε κοινές δραστηριότητες. Έτσι δε θα νιώσει ότι τον κυνηγάτε και θα χαλαρώσει. Μη βαρύνετε το κλίμα ανάμεσά σας με γκρίνιες και καυγάδες, ένας Τοξότης παραμένει πάντα ένα μεγάλο παιδί. Θέλει ξεγνοιασιά και γέλιο στη ζωή του. Δείξτε του ότι και χωρίς εκείνον περνάτε μια χαρά. Μην τον ψάχνετε διαρκώς στα τηλέφωνα και στο σπίτι του, αφήστε εκείνος να σας αναζητήσει κι όχι εσείς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα θέλει ένας Αιγόκερως. Μην είστε από τα άτομα που μένουν κλεισμένα στο σπίτι και περιμένουν από εκείνον για να ζήσουν. Δείξτε ωριμότητα και δύναμη χαρακτήρα, χωρίς όμως να δημιουργείτε ανταγωνιστικό κλίμα στη σχέση σας, γιατί τότε θα χάσετε. Δείξτε του πόσο μετράει η γνώμη του σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα για σας. Σημαντικό να κερδίσεις την εύνοια του κοινωνικού και επαγγελματικού του κύκλου. Τον νοιάζει πολύ τι λένε οι άλλοι και το να ακούει από τους άλλους θετικά σχόλια για σας θα μετρήσει πολύ. Δείχνετε ενδιαφέρον για τους επαγγελματικούς του στόχους και προθυμία να βοηθήσετε όπου μπορείτε. Φροντίστε να είστε συνεπής στα ραντεβού σας, το στήσιμο και η αργοπορία τον τρελαίνουν. Δημιουργείστε καταστάσεις για να περνάτε και λίγο χαλαρά, όποτε μπορείτε, του αρέσει να γελάει και έχει έξυπνο χιούμορ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αν είσαστε γυναίκα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο πράγματα που αφορούν την εμφάνιση και την καλοπέρασή σας ή άντρας που το μόνο που τον νοιάζει είναι τι θα φάει και σε ποιο μπαρ θα βγείτε το βράδυ, θα χάσετε την εύνοια ενός Υδροχόου. Ενημερωθείτε για πράγματα που αφορούν το καλό της ανθρωπότητας και του πλανήτη. Δραστηριοποιηθείτε μαζί του σε διάφορες τέτοιου είδους οργανώσεις και λειτουργείστε ως φίλοι που μοιράζονται ένα όραμα για ένα καλύτερο αύριο. Αγάπησε τους φίλους του και θα σ’ αγαπήσει κι αυτός. Αποδέξου ως φίλους του –γιατί θα το εννοεί– τους ή τις πρώην του. Είναι ειλικρινής, μετά από καιρό, τους θεωρεί πραγματικά φίλους. Απεχθάνεται τα ψέματα, πείτε του όλη την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, και θα εκτιμήσει το θάρρος σας! Διατηρήστε την ενέργεια και την κίνηση μέσα στη σχέση σας, δεν μπορεί τα κοινότυπα και μονότονα πράγματα. Ένας Υδροχόος χρειάζεται να πιστέψει ότι έχει δίπλα του ένα συναγωνιστή σύντροφο και κάποιον που μπορεί να εμπιστεύεται.  

ΙΧΘΥΣ 

Ρομαντισμός, παιχνίδι, γέλιο. Διατηρείστε ένα ήρεμο και γλυκό κλίμα στη σχέση σας. Δεν μπορεί τους καυγάδες και τους διαπληκτισμούς. Δείχνετέ του ότι τον αγαπάτε, τον νοιάζεστε και τον φροντίζετε. Εκφράστε ελεύθερα την αγάπη σας και ακούστε τον προσεχτικά, όταν ονειρεύεται. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα σε καθημερινή βάση, ακόμη κι αν είναι ένα λουλούδι την ώρα του πρωινού καφέ ή ένα κερί αναμμένο, έστω κι αν τρώτε στο τραπέζι της κουζίνας φακές! Κάντε του τακτικά εκπλήξεις –όχι απαραίτητα δώρα–, μπορεί να είναι και κάτι απλό που το φτιάξατε μόνοι σας (ένα ποίημα, μια ζωγραφιά, ένα γλυκό…). Δημιουργείστε γύρω του ένα περιβάλλον όπου θα νιώθει ασφαλής. Πηγαίνετε τακτικά μικρά ταξιδάκια ή εκδρομές, για να ξεφεύγετε λίγο από το θόρυβο και το άγχος της πόλης. 




ΠΗΓΗ http://e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: