Η μάσκα είναι απαραίτητη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013

Η μάσκα είναι απαραίτητη

Οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση, ανάλογα με τη δύναμη της δράσης τους και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η χρήση τους είναι συνδεδεμένη με την υπόλοιπη φροντίδα του προσώπου και με τα ανάλογα προϊόντα. Η σωστή εφαρμογή τους γίνεται μετά από μία καλή απολέπιση και καθαρισμό, ώστε να μπορέσουν να δράσουν στην επιδερμίδα άμεσα. Ανάλογα με τη δράση τους χωρίζονται σε:

* Καθαρισμού, οι οποίες επιτυγχάνουν το βαθύτερο καθαρισμό του προσώπου και το απαλλάσσουν από το σμήγμα, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας.

* Ενυδάτωσης, που προσφέρουν άμεση ανακούφιση των προβλημάτων που δημιουργεί η έλλειψη υγρασίας και επαναφέρουν την απαλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, κάνοντάς το λείο.

* Απολέπισης, που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.

* Αντιρυτιδικές και συσφιγκτικές που επιτυγχάνουν τη λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και την τόνωση του προφίλ του προσώπου.

* Λάμψης, για τη γρήγορη βελτίωση της όψης του προσώπου. Επιλέξτε τις μάσκες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δικού σας δέρματος και εφαρμόστε τες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, για να επωφεληθείτε τα μέγιστα.

Πηγή: www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add