ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ

Θυσία στο βωμό των Μνημονίων - Πέθανε "από ασιτία" το μωράκι από την Λέρο


Πέθανε τελικά το βρέφος που είχε μεταφερθεί από την Λέρο με συμπτώματα ασιτίας. Αν τελικά αυτή είναι η αιτία του θανάτου (οι γονείς του είναι άποροι) κανείς άνθρωπος στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι υπερήφανος σήμερα και όλοι απόψε πρέπει να σκεφθούμε για το που έφτασε η χώρα.

Και ειδικά οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος, αν θεωρήσουμε ότι οι πολίτες είναι οι ηθικοί αυτουργοί αφού ψήφισαν για να έρθουν στην εξουσία οι φυσικοί αυτουργοί.

Το βρέφος μόλις 33 ημερών νοσηλεύόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν ο παιδίατρος του Νοσοκομείου Λέρου ενημερώθηκε για ένα επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του ήταν κάτω από 3 κιλά.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: