Η Ελλάδα αποχαιρετά την Γιουροβίζιον; Στο αυριανό ΔΣ αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Νοεμβρίου 29, 2012

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Γιουροβίζιον; Στο αυριανό ΔΣ αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις


Η Ελλάδα αποχαιρετά την Γιουροβίζιον; Στο αυριανό ΔΣ αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις 
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Γιουροβίζιον; Απ ΄ότι δείχνουν αυτή την στιγμή τα τηλε-φαινόμενα, πιθανότατα "ναι". Τι κι αν πριν από λίγες ημέρες είχε ακουστεί πως υπήρχε χορηγός ο οποίος θα αναλάμβανε εξ ΄ολοκλήρου τα έξοδα της φετινής συμμετοχής της χώρας μας στον διεθνή, μουσικό διαγωνισμό; Αίφνης τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και οι επαφές με τον περιβότητο αυτό χορηγό προφανώς και "τσάκισαν" ! 

Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό; Οι υπεύθυνοι της EBU, - προφανώς όντας εντελώς στον κόσμο τους - , αύξησαν φέτος τις οικονομικές απαιτήσεις τους, σε σχέση με το κόστος συμμετοχής των χωρών, κατά 20.000 ευρώ, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε συμβάλλει στο να απομακρυνθεί η Ελλάδα ακόμα περισσότερο από την Σουηδία ! Μάλιστα, αυτή η απόφαση πάρθηκε, παρά το γεγονός πως όλες οι χώρες του Ευρωπαικού Νότου - στις οποίες έχει δείξει για τα καλά τα δόντια της η οικονομική κρίση - , συστρατευμένες, είχαν φροντίσει να ζητήσουν να μειωθεί το κόστος συμμετοχής.

Η πιθανότητα της αποχώρησης της χώρας μας από την Γιουροβίζιον, είναι κάτι που σήμερα έχει αναστατώσει τα μάλλα τους υπευθύνους της ΕΡΤ, αν και οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στην Αγία Παρασκευή, όπου και στην ατζέντα των θεμάτων, λέγεται πως θα υπάρχει και η Γιουροβίζιον.

Φυσικά το θέμα "Γιουροβίζιον" ήρθε και φούντωσε σήμερα, μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στο "Βήμα", πως "η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει φέτος να συμμετάσχει στην Γιουροβίζιον, ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο, λαικό αίσθημα".

«η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurovision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα»

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add