Επεισόδιο στον "αέρα"! Γιατί η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε, η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε συγνώμη & η βουλευτής επέστρεψε κλαίγοντας στο στούντιο; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Επεισόδιο στον "αέρα"! Γιατί η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε, η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε συγνώμη & η βουλευτής επέστρεψε κλαίγοντας στο στούντιο;



Η… πλάκα (;) που προσπάθησαν να κάνουν στην Λιάνα Κανέλλη οι συντελεστές της εκπομπής "Συντέλεια" παραλίγο να τινάξει στον αέρα την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.Η βουλευτής εγκατέλειψε το στούντιο για λόγους που δεν έκανε  νωστούς εκείνη τη στιγμή, ωστόσο μετά το "συγνώμη" της Πόπης Τσαπανίδου στον αέρα του "ΣΚΑΙ τώρα" η Λιάνα Κανέλη επέστρεψε στη θέση της, συγχυσμένη και κλαίγοντας.

Η ίδια πήρε το λόγο και δήλωσε: "Είμαι υποχρεωμένη να πω στον κόσμο τι έγινε. Βγαίνοντας στο διάλειμμα της εκπομπής σου, σ΄ ένα στενό διάδρομο και ανοίγοντας την πόρτα, βρέθηκα μπροστά σε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ και σε ένα σωματώδη κύριο από τη "Συντέλεια" φορώντας την ελληνική σημαία στους ώμους και έναν νεαρό να "τραβάει" με την κάμερα, την έκπληξη ενός ανθρώπου. Έπαθα σοκ".

Και συνέχισε: "Αυτό είναι κτηνωδία. Δεν ήταν ένα αστείο. Δεν είναι αστεία η διαπόμπευση και η βία. Μπορώ να φυλαχθώ από οποιονδήποτε χρυσαυγίτη πολιτικά, αλλά αυτό το αστείο είναι φασιστικό ως δήθεν αυθόρμητο, χωρίς να ρωτήσουμε τον άλλο. Κατέρρευσα από την αντίληψη ότι νέα παιδιά, συνάδελφοί μου, θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο. Και το λέω εγώ. Είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν έχω δυο πρόσωπα. Με ρώτησαν μετά από αυτό πως θα μπορούσα να συνεχίσω στο στούντιο την εκπομπή; Παρόλη τη στοιχειώδη ευπρέπεια και γενναιότητα μου να απαντώ κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες χωρίς ωραιοποίηση. Δεν είμαι Θεός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αστειεύεται για τη βία. Σας ευχαριστώ για τη δημοκρατία να μου δώσετε αυτό το χρόνο. Μην μ’ ακούσετε εμένα. Ακούστε Μάνο Χατζιδάκι και άλλους σπουδαίους Έλληνες που πρόσφεραν πράγματα σ’ αυτό τον τόπο. Δεν είναι μανιφέστο, δεν είναι κρίση υστερίας, δεν είναι παρά συγκίνηση εσωτερική για να κρατηθώ όρθια και με αξιοπρέπεια και για να μην κρύψω από το κοινό γιατί έφυγα (σ.σ. από την εκπομπή "ΣΚΑΙ τώρα"). Είμαι προσβεβλημένη και βαθύτατα απορημένη, διότι όταν ο φασισμός γίνεται ανέκδοτο, μετά γίνεται εκπομπή. Αν εγώ χαστούκιζα τον Κασιδιάρη θα ήμουν το ίδιο κτήνος, το ίδιο χυδαία".

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να ηρεμήσει τη Λιάνα Κανέλλη και της ζήτησε αρκετές φορές συγγνώμη εκ μέρους των συντελεστών της εκπομπής "Συντέλεια", τονίζοντας πως οι συνάδελφοι δεν είχαν καμία πρόθεση να την φέρουν σ' αυτή τη δυσάρεστη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add