ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ -ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ -ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΑΣ  ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ  ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ(ΣΚΟΡΙΟΣ)-ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ(ΤΑΥΡΟΣ)

Ο ΒΟΡΕΙΟΣ  ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΡΜΑ  ΚΑΙ Ο  ΝΟΤΙΟΣ  ΑΡΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΜΑ



ΚΡΙΟΣ
Το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο καλό θα ήταν να παγώσετε όλες τις σημαντικές αγορές και επενδύσεις, μεγάλες ή μικρές, καθώς φαίνεται πως δεν θα αποδώσουν αυτά που επιθυμείτε. Μειώστε τα χρήματα που ξοδεύετε για να διορθώσετε λάθη που έχουν γίνει και τώρα πια δεν διορθώνονται. Μη προσπαθήσετε να βάλετε τώρα τις βάσεις για να χτίσετε κάτι καινούργιο σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο, γιατί μάλλον θα χάσετε τελικά αντί για να έχετε τα κέρδη που θέλετε. Πολλά τα προβλήματα και τα καρμικά μαθήματα σε θέματα οικονομικά που θα έχετε το διάστημα αυτό. Είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν τα έξοδά σας ή να χαλάτε περισσότερα χρήματα για λάθη που έχουν κάνει οι άλλοι, και τώρα καλείστε εσείς εφόσον τους έχετε κοντά σας, να τα διορθώσετε. 

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να εισπράξετε τώρα
 είναι πως η υπερβολική οικονομία μπορεί να φέρνει τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια που αναζητάτε, αλλά μπορεί και να προσβάλει ή να διώξει από κοντά σας ανθρώπους που αγαπάτε, εκτιμάτε και έχετε ανάγκη να υπάρχουν στη ζωή σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στο δικό σας ζώδιο γιατί τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά, όσο ίσως φαίνονται, αλλά πιθανό να έρχονται από προηγούμενες ζωές για να σας ταλαιπωρήσουν και να σας κάνουν να πληρώσετε αυτά που τους κάνατε εκεί. Μην αφήσετε κανέναν να καθορίσει τις παρέες, τις σχέσεις σας και τον τρόπο που κινήστε. Καρμικές σχέσεις, καρμικοί δεσμοί έρχονται να σας επιβαρύνουν. Θα σας κάνουν να νιώσετε πως δεν μπορείτε δίχως κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να σας δώσουν μόνο χαρές, αλλά και πολλές καρμικές ταλαιπωρίες. Πολύ πιθανό το περιβάλλον σας να μην εγκρίνει τις πράξεις και επιλογές σας και θα πρέπει να απομακρυνθείτε απ’ αυτό, αν θέλετε να μην σας επηρεάζει. 

Το καρμικό μάθημα είναι
 να σταματήσετε να αναζητάτε την τελειότητα σε όλες σας τις σχέσεις σας και να απολαύσετε ότι καλό υπάρχει δίχως να το ψάχνετε και πολύ.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας το μοιραίο αυτό διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο για να απομονωθείτε είναι περιέργως μεγάλη, αλλά σίγουρα αυτό θα το κάνετε για καλό σκοπό. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, και κρατήστε όλο σας τον ενθουσιασμό για οτιδήποτε καινούργιο σας συμβαίνει, για τα πολύ δικά σας άτομα, που δεν κινδυνεύετε να σας ανταγωνιστούν ή να σας εμποδίσουν. Μυστικές σχέσεις και συνεργασίες επιφυλάσσουν οι νέες θέσεις των δεσμών για σας καθώς βλέπετε πολλά από τα όνειρά σας να υλοποιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και με μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες. 

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε
 το διάστημα αυτό είναι να αποφεύγετε να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας στους άλλους για να μην προλάβουν να σας αντιγράψουν, να σας βάλουν τρικλοποδιές ή να σας τα κλέψουν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και για να προλάβετε να βγείτε κερδισμένοι εσείς



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχετε ήδη πάρει πολλά με την εύνοια της τύχης και δεν έχετε δουλέψει σκληρά για να τα κερδίσετε σε αυτή ή σε προηγούμενη ζωή, τότε το πιθανότερο είναι το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και του Νότιου στον Ταύρο, πολλά από αυτά να σας τα πάρει πίσω το κάρμα σας. Αν έχετε στεναχωρήσει ή φερθεί άσχημα σε πρόσωπα που σας έχουν προσφέρει πολλά, τότε σίγουρα θα σας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον ερωτικό τομέα από τον οποίο τα πήρατε και τώρα θα πρέπει να τα δώσετε πίσω. Καρμικά μαθήματα που αφορούν κυρίως τους στόχους και τα όνειρά σας έρχονται να σας φέρουν την περίοδο αυτή οι δεσμοί της Σελήνης, αφού θα είστε αρκετά μπερδεμένοι για το δρόμο που έχετε πάρει. 

Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε
 το διάστημα αυτό είναι να είστε πιο δίκαιοι με πρόσωπα που σας έχουν σταθεί στον φιλικό, αισθηματικό, οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό τομέα και να τους το ανταποδώσετε, αλλιώς αν τους αδικήσετε, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σας, και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι θετικές.



ΛΕΩΝ
Θα νιώσετε μια τεράστια πίεση από πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο και θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς της δουλειάς για να πετύχετε σημαντικούς και ιδιαίτερα υψηλούς στόχους. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας μπερδέψει και σας απομακρύνει τελικά από τους στόχους σας. Σχεδιάστε πολύ καλά το κάθε σας βήμα, για να μην προκύψουν εμπόδια από παραλήψεις και δικά σας λάθη. Ένα υπερβολικό αίσθημα υπευθυνότητας θα σας πλημμυρίσει καθώς φαίνεται πως δεν είχατε πάρει κάποια πράγματα πολύ στα σοβαρά σε προηγούμενες ζωές και ήρθε η ώρα τώρα να τα πάρετε. 

Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε
 όλο το διάστημα αυτό θα είναι να δουλέψετε σκληρά και να χάσετε ακόμα και κάποιες απολαύσεις προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε κάποια από τα όνειρά σας πραγματικότητα και να αποκτήσετε πολλά από αυτά που πραγματικά θέλετε. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις παρέες σας και τα καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν καρμικές χρεώσεις από προηγούμενες ζωές ανάμεσά σας και ήρθε η ώρα τώρα για να τις «πληρώσετε». Μην ακούτε υποσχέσεις και όμορφα λόγια που μπορεί να μοιάζουν αληθινά, αλλά το πιθανότερο είναι να κρύβουν παγίδες, τις οποίες ακόμα δεν μπορείτε να αντιληφθείτε. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, και φροντίστε να μάθετε περισσότερα πράγματα για τομείς ή ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Γεμάτη θα είναι η κοινωνική σας ζωή. Όλο συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, νέες γνωριμίες, προτάσεις και ταξίδια.Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε τώρα είναι να μην ξανοίγεστε συναισθηματικά ή υλικά, με εκείνους που δεν γνωρίζετε ακόμα πολύ καλά για να μην απογοητευτείτε από την εξέλιξη των πραγμάτων αργότερα


ΖΥΓΟΣ
Το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο δείχνει πως τίποτα δεν πρόκειται να σας χαριστεί ενώ πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα και στον ερωτικό τομέα. Σχέσεις ευκαιριακές και σύντομες θα δημιουργήσουν ρήξεις σε όσους έχουν ήδη ή θέλουν να έχουν μια σταθερή σχέση. Αποφύγετε τις αδιέξοδες σχέσεις το διάστημα αυτό γιατί τα άτομα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας θα σας αναγκάσουν αν πληρώσετε πολύ ακριβά τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε τώρα, εξαιτίας καρμικών χρεώσεων από προηγούμενες ζωές. Η νέα θέση του Βόρειου και Νότιου Δεσμού θα προκαλέσουν για σας πολλά έξοδα στον οικονομικό τομέα και προβλήματα που αφορούν τα μέρη ή τους ανθρώπους από τους οποίους εισπράττετε τα χρήματά σας. Δεν θα είναι και τόσο εύκολο να πάρετε χρήματα για τα οποία δεν έχετε δουλέψει σκληρά, αρκετά ή εντελώς παραγωγικά για να τα δικαιούστε. 

Το καρμικό μάθημα για σας την περίοδο αυτή θα είναι
 να δίνετε δίχως να ζητάτε να πάρετε οτιδήποτε πίσω γι’ αυτά που δίνετε, αλλά να τα δίνετε μέσα από την ψυχή σας και όχι με μισή καρδιά, ενώ πρέπει να μάθετε να κάνετε πολλά πράγματα που σας τα έκαναν οι άλλοι μέχρι τώρα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο δικό σας ζώδιο και του Νότιου στον Ταύρο είναι να μην αναπτύξετε καινούργιες σχέσεις καθώς τα άτομα που θα έρθουν τώρα στη ζωή σας θα πάρουν περισσότερα πράγματα απ’ αυτά που θα σας δώσουν, καθώς φαίνεται πως τους «χρωστάτε» και μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Φροντίστε τα άτομα που είναι δίπλα σας και που σας έχουν ήδη δώσει πολλά, γιατί αν φανείτε αχάριστοι και δεν τους ανταποδώσετε την αγάπη και τη φροντίδα τους, θα χρειαστεί να το πληρώσετε και το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο. Τελειώστε ή απομακρυνθείτε από σχέσεις που μόνο παίρνουν από σας δίχως να δίνουν τίποτα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με όλες σας τις σχέσεις είτε πρόκειται για φιλικές, οικογενειακές, αισθηματικές ή επαγγελματικές αφού έχετε μάλλον σταθεί πολύ τυχεροί σε προηγούμενες ζωές και ήρθε τώρα η ώρα να ταλαιπωρηθείτε.Το καρμικό μάθημα που θα πρέπει να πάρετε την περίοδο αυτή είναι να μάθετε να συνεργαζόσαστε και να συνυπάρχετε με τους άλλους, να υποχωρείτε εκεί που δεν σας παίρνει και να προσαρμόζεστε στις δύσκολες καταστάσεις που έχουν κάτι να σας δώσουν ή κυρίως να σας μάθουν. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρασκηνιακά θα προσπαθήσουν πολλοί να σας υποσκάψουν σε όλους τους τομείς και κυρίως στον εργασιακό σας χώρο και στις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεστε το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο. Μην τους δώσετε μεγάλη σημασία γιατί πιθανό να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή να σας κουράσουν αρκετά μέχρι να τα επιλύσετε. Οι δεσμοί της Σελήνης σας επηρεάζουν αρνητικά γενικότερα στον τομέα της υγείας και της εργασίας όπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί σε κάθε βήμα για να μην πέσετε σε παγίδες. Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, δικά σας ή κάποιων αγαπημένων σας προσώπων, θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο το βάρος, τη διατροφή σας και να γυμνάζεστε περισσότερο. Τρέξτε να προλάβετε προβλήματα με γενικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ή να βοηθήσετε γενικότερα εκείνους που σας έχουν ανάγκη.Το καρμικό μάθημα της περιόδου αυτής είναι να δουλέψετε περισσότερο εσωτερικά για να έρθετε πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σας, να μάθετε περισσότερα για σας, για την πραγματική εσωτερική δύναμη και τα κίνητρα που σας ωθούν κάθε στιγμή, μέσω της ψυχολογίας, του διαλογισμού, της γιόγκα και με διάβασμα διαφόρων βιβλίων που θα βοηθήσουν αρκετά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζητήματα ερωτικά, παιδιών ή γενικότερα ανθρώπων που αγαπάτε θα σας πληγώσουν και θα σας δημιουργούν σημαντικά προβλήματα το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο καθώς σε μια προηγούμενη ζωή είχατε παραμελήσει, και τώρα, όσο κι αν προσπαθείτε, μόνο εμπόδια θα βρίσκονται μπροστά σας. Θα θέλετε να βάλετε πολλούς νέους στόχους, να βγαίνετε πιο συχνά έξω, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, καθώς ο έρωτας, οι ερωτικές και τα παιδιά σας είναι πολύ πιο σημαντικά για σας από οτιδήποτε άλλο. Ίσως όμως παραμελήσετε άλλους σημαντικούς τομείς για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής και με αυτόν τον τρόπο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που τώρα σας δίνονται απλόχερα.Το καρμικό μάθημα της περιόδου αυτής είναι η ερωτική και αισθηματική σας ζωή που σας ταλαιπωρεί και όπου μάλλον έχετε κι εσείς ταλαιπωρήσει κάποιες από τις σχέσεις σας σε μια προηγούμενη ζωή και ήρθε τώρα η ώρα να πληρώσετε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται πως κάποια λάθη που έχετε κάνει σε αυτή ή σε προηγούμενη ζωή ήρθε η ώρα να τα πληρώσετε το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο, αφού θα νιώθετε πως δεν παίρνετε τίποτα από τους άλλους και συνεχώς ζητούν όλο και περισσότερα από εσάς. Μπορεί να σας είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε κάποιες αποστάσεις, αλλά θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να το τολμήσετε για να ξεπεράσετε κάποια πράγματα και να γίνετε πιο δυνατοί. Αποφύγετε επενδύσεις σε σπίτια ή οικόπεδα γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Επίσης καλύτερα να αποφύγετε και μια αλλαγή σπιτιού ή μια πιθανή μετακόμιση. Το κάρμα σας θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, της οικογένειας και με τα άτομα που ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας περιβάλλον.Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε στην παρούσα φάση είναι να σταματήσετε να δίνετε τόσα πολλά στα κοντινά σας πρόσωπα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμούν ότι έχετε κάνει ή συνεχίζετε να κάνετε γι’ αυτούς, και θα πρέπει να κοιτάξετε περισσότερο την καριέρα σας ώστε να γίνετε ακόμα πιο ανεξάρτητοι. 

ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά προβλήματα θα προκύψουν ή θα δυσκολευτείτε αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας, σπουδές, μάθηση, σε διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, επαφές και σχέσεις με συγγενείς το διάστημα από τις 30 Αυγούστου του 2012 έως και τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 με τη νέα θέση του Βόρειου Δεσμού στο Σκορπιό και του Νότιου στον Ταύρο. Δεν θα μπορείτε να βρείτε αυτούς που θέλετε όταν θέλετε και να επικοινωνήσετε σωστά, δεν θα μπορείτε να συναντήσετε πρόσωπα αγαπημένα, θα είναι ψυχροί κατά τις επαφές σας, ή θα νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες σχέσεις σε όλους τους τομείς, στα αισθηματικά, στις φιλίες ή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα πληρώσετε το κάρμα σας από προηγούμενες ζωές με πολλούς τρόπους στον κάθε τομέα αντίστοιχα. Αν υπάρχει μια ακαταμάχητη έλξη για αδιέξοδες και σύντομες ερωτικές περιπέτειες καλύτερα να προσπαθήσετε όσο μπορείτε να μείνετε μακριά τους και να τις αποφύγετε γιατί θα σας δημιουργήσουν πολλούς μπελάδες. Εκεί που θα έχετε εύνοια είναι σε οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό, σε σχέσεις, συνεργασίες, επιχειρήσεις, ταξίδια και άτομα από το εξωτερικό θα κρύβονται οι περισσότερες ευκαιρίες για σας σε όλους τους τομείς. Μην τις χάσετε.Το καρμικό μάθημα που θα πάρετε το διάστημα αυτό είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πιο ουσιαστικές και ποιοτικές σχέσεις όπου η εγκεφαλική επικοινωνία θα είναι πρωταρχική, αλλιώς είστε καταδικασμένοι να μείνετε για μεγάλο διάστημα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν και δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο με αυτά που παίρνετε απ’ αυτές που ήδη έχετε επιλέξει και ήδη υπάρχει πρόβλημα στη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΗΓΗ www.anew.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Agaphto periodiko,
edo kai ena xrono exo sxesh me ena agori o opoios teleutea fenete poly adiaforos. Leon sto zodio tou kai toso kairo eimaste mazi oses fores exo valei stin kouventa tin leksi gamos, amesos allaze thema. Pes mou se parakalo ti gnomi sou. Toulaxiston thelo na ksero an exei skopo na eimaste mazi i aplos eimai ena paixnidaki gia auton?

Τρελαντωνης είπε...

Καλα απο τα ζωδια περιμενεις απαντηση αν θα παντρευτεις η οχι;
Ποσες πιπες θα ακουσω σημερα κι ειναι αρχη της μερας;

Ανώνυμος είπε...

Den itan ipoxreotiko na apantiseis esy. Sto periodiko apeuthinthika. Kai den eipa na koitaksie ta astra. Paralages sta sxolia mou den dexomai. ok?
Symvouli zitisa. Den exo pou allou na miliso. Nanai kala h parea m pou mou sistise auto to periodiko

Ανώνυμος είπε...

Ante apo kei

Unknown είπε...

αγαπητη μου αναγνωστρια πρεπει να σου πω πως το ζωδιο του λεωντα ειναι απο την μια σταθερο αλλα του αρεσει παρα πολυ η ελευθερια. Θα σου προτεινα να τον αφησεις λιγο πιο ελευθερο , μη του λες τιποτα για περι γαμου γιατι αν τον πιεζεις ισως καινα τον χασεις. δεν στο λεει οτι πιεζεται αλλα μεσα του νιωθει περιεργα. ζησε τον ερωτα σου με τον ανθρωπο αυτο . αλλωστε οι εποχες αυτες απο αστρολογικη αποψη ειναι λιγο δυσκολες. ερχετε κρονος στον σκορπιο. γινοντε δυσκολες οψεις με τους μεγαλους πλανητες και μεσοδιαστιματα. απλος η δικη μου αποψη ειναι να μεινεις με αυτον τον ανθρωπο που αγαπας ετσι πως ειστε και θα ειστε καλυτερα απο οτι μεσα σε εναν γαμο!! σε ευχριστουμε που διαβαζεις το περιοδικο μας. !!

Dionysia είπε...

Nai symfono, alla ego oneireuomoun oikogeneia, paidia... kai apoti nomizo den einai ikanos gia kati tetio:( Aneuthinotita stous andres. Kai ton agapao alla kai tn thelo gia panta. Na kano thisia? den ginete.
Kathimerina pleon vlepo to periodiko:)
Dionysia, Paksoi

Unknown είπε...

Αγαπητη μου διονυσια! μπορεις αν θελεις να μου πεις δικια σου ημμερομινια και ωρα γεννησης και του συντροφου σου ?