Ζώδια και διακοπές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

Ζώδια και διακοπές

Κριός: ο Εξερευνητής

Αν ο σύντροφός σας είναι Κριός, προετοιμαστείτε κατάλληλα! Οι Κριοί προτιμούν να ταξιδεύουν με μέσα μεταφοράς που θα τους πάνε το γρηγορότερο στον τόπο προορισμού τους και κυρίως προτιμούν το αεροπλάνο για τα ταξίδια τους. Φροντίστε να 'στε εφοδιασμένοι με τεράστια αποθέματα ενέργειας, γιατί το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι σας θα 'ναι λίαν συναρπαστικό, γεμάτο νέες εμπειρίες και έντονες στιγμές. Ετοιμαστείτε για ράφτινγκ, ιππασία, αναρρίχηση στις παγωμένες Άνδεις και σε ό,τι άλλο μπορεί να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη. Μην του χαλάσετε τα χατίρια και μην επιχειρήσετε να του επιβάλετε τη θέλησή σας. Επομένως, αν ανήκετε σε αυτούς που αναζητούν γαλήνη, ηρεμία και χαλάρωση...μάλλον θα πρέπει να κάνετε διακοπές χωριστά!


Ταύρος: ο Καλοπερασάκιας

Αν ο σύντροφός σας είναι Ταύρος, σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας περιποιηθεί και να μην σας λείψει τίποτα. Ο προγραμματισμός είναι το βασικό του χαρακτηριστικό και η πολυτέλεια και η άνεση βασικές του προτεραιότητες. Συμμεριστείτε τον ενθουσιασμό του και αφεθείτε στις πρωτοβουλίες του. Θα σας οδηγήσει σε ένα εξωτικό μέρος ή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να μοιραστείτε πρωτόγνωρες και συναρπαστικές απολαύσεις. Συνήθως δεν τον ελκύει το άγνωστο του προορισμού και προτιμά να περνά τις διακοπές σε μέρη στα οποία είναι εξοικειωμένος. Αυτό όμως που αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές του είναι να έχει δίπλα του το ερωτικό του ταίρι.


Δίδυμοι: οι Επικοινωνιακοί

Αν ο σύντροφός σας είναι Δίδυμος, με τον επικοινωνιακό Ερμή κυβερνήτη του ζωδίου, προετοιμαστείτε για ταξίδια με φίλους, συγγενείς και γενικά με ανθρώπους που μπορούν ελεύθερα να συζητούν. Οι Δίδυμοι αναζητούν την συνεχή κίνηση και επικοινωνία, καθώς και το περιβάλλον που θα τους παρέχει συνεχώς πνευματικά ερεθίσματα. Επειδή είναι πολύ εύκολο να βαρεθούν, επιλέγουν οργανωμένα πακέτα ταξιδιών που θα καλύπτει τις ανάγκες τους για πνευματική δράση, κίνηση και επικοινωνία. Πιθανότατα φεύγοντας για διακοπές δεν θα ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους βιβλία και περιοδικά, καθώς και το κινητό τους τηλέφωνο! Αν θέλετε να περάσετε όμορφα μαζί του, σταθείτε στο πλάι του περισσότερο ως φίλοι, παρά ως εραστές. Αν περιμένετε κάτι διαφορετικό στις διακοπές, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την αντίδρασή του...


Καρκίνος: ο Ήσυχος

Αν ο σύντροφός σας είναι Καρκίνος, μην περιμένετε πρωτοβουλίες από αυτόν. Δεν ανήκει στους περιπετειώδεις του ζωδιακού και δυσκολεύεται να αλλάξει τις συνήθειές του, αν και μέσα του νιώθει την ανάγκη να ξεφύγει από τα τετριμμένα και καθιερωμένα. Συνήθως επισκέπτεται κάθε χρόνο τον ίδιο τόπο, χωρίς ποτέ να τον βαρεθεί. Αποφεύγει τα θορυβώδη μέρη και προτιμά να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που αγαπά. Οι Καρκίνοι είναι ευτυχισμένοι όταν απλώς βρεθούν κοντά στο νερό. Τους αρέσει το κολύμπι, η ιστιοπλοΐα και πιθανότατα θα προτιμήσουν να ταξιδέψουν με πλοίο για να φθάσουν στον προορισμό τους. Το νερό γενικά ασκεί μια ιδιαίτερη έλξη στο ζώδιο αυτό, είτε πρόκειται για θάλασσα, λίμνη ή ποτάμι. Προσπαθήστε να οργανώσετε εσείς τις διακοπές σας, λαμβάνοντας όμως υπόψιν τις συνήθεις προτιμήσεις του. Ωστόσο πριν οργανώσετε οτιδήποτε, υποσχεθείτε του ότι θα περάσετε μαζί τις διακοπές, αφού ο Καρκίνος θέλει να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής.


Λέων: ο Χαλαρός

Αν ο σύντροφός σας είναι Λέων, αφήστε το θέμα των διακοπών επάνω του. Ο μεγαλοπρεπής Λέων επιθυμεί να ταξιδεύει πάντα με στυλ και θέλει να νιώθει κυρίαρχος των διακοπών. Δεν του αρέσει να περνά τις διακοπές του με γρήγορους ρυθμούς ή καταβάλλοντας ιδιαίτερη ενέργεια, περπατώντας ή κάνοντας ποδήλατο, αλλά μάλλον απολαμβάνοντας ένα μασάζ ή ένα πρόγραμμα περιποίησης. Δεν ανέχεται την γκρίνια και τη μιζέρια. συνεπώς, αν προσπαθήσετε να του αλλάξετε γνώμη, άδικα θα το κάνετε. Διαθέτει πολλά χρήματα εξασφαλίζοντας μεταφορά και διαμονή 5 αστέρων. Αφεθείτε στις περιποιήσεις και τις πρωτοβουλίες του, έστω κι αν αυτές σας βρίσκουν αντίθετους. Θα θέλει, πάντως, να σας πάει σε ένα μέρος που θα σας εντυπωσιάσει. Νιώθει ιδιαίτερα μια φυσική έλξη για ανατολίτικους προορισμούς και...του ταιριάζει απόλυτα. Γι' αυτό μην αντισταθείτε!


Παρθένος: ο Οργανωτικός

Αν ο σύντροφός σας είναι Παρθένος, ετοιμαστείτε για απόκτηση γνώσεων. Οι Παρθένοι είναι βασικά "πολεμιστές" κι έτσι πριν τις διακοπές τους θα τους δείτε με μία λίστα όλων αυτών που πρέπει να γίνουν, τα μέρη τα οποία πρέπει να επισκεφθούν, καθώς και τα πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να διδαχθούν και που θα τους φανούν ωφέλιμα στην καθημερινότητά τους. Συνήθως, ο Παρθένος θεωρεί τις διακοπές χάσιμο χρόνου και ασυνείδητα νιώθει ενοχές. Μην του επιτρέψετε να χάσει τις διακοπές του προκειμένου να δουλέψει ούτε, βέβαια, να κουβαλήσει την δουλειά του στις διακοπές. Πείστε τον να αφεθεί στα δικά σας χέρια και στις πρωτοβουλίες σας, ώστε να περάσει αξέχαστες στιγμές. Του ταιριάζει περισσότερο κάποιο είδος αγροτικού τουρισμού ή ίσως ένας προορισμός με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.


Ζυγός: ο Στιλάτος

Αν ο σύντροφός σας είναι Ζυγός, ο προορισμός των διακοπών του επιβάλλεται να χαρακτηρίζεται από στυλ και κομψότητα, καθώς αυτό που επιδιώκει είναι η αίγλη και η πολυτέλεια. Γι' αυτό λοιπόν αποκλείουμε το κάμπινγκ φυσικά! Το ταξίδι του πρέπει να είναι σύντομο και άνετο ή τουλάχιστον θέλει να ταξιδεύει με τον πιο ξεκούραστο δυνατό τρόπο. Με τις πιο στιλάτες αποσκευές και τα πιο κομψά ρούχα μαζί του, καθώς και με την προσωπική γοητεία που διαθέτει, θα (προσπαθήσει τουλάχιστον να) καταπλήξει τα πλήθη! Θα είναι περισσότερο αφοσιωμένος στον εαυτό του παρά σε οτιδήποτε άλλο. Αν τον ακολουθήσετε στις διακοπές, σεβαστείτε τα "θέλω" του και τις διαθέσεις του, οι οποίες θα εναλλάσσονται, γιατί διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχει κέφι να πάει στην παραλία, να διασκεδάσει το βράδυ ή να δει τα αξιοθέατα. Αν συμβιβαστείτε με τις εναλλασσόμενες διαθέσεις του, θα ανακαλύψετε μια πιο ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά που δεν είχατε δει μέχρι τώρα.


Σκορπιός: ο Τυχοδιώκτης

Αν ο σύντροφός σας είναι Σκορπιός, θα περάσετε τις διακοπές παραδοσιακά, πηγαίνοντας είτε στο μέρος καταγωγής του είτε σε κάποιο εξοχικό σπίτι φίλων. Μπορεί, όμως και το αντίθετο! Τους ελκύουν τα ταξίδια σε μακρινούς και εξωτικούς τόπους, που ίσως οι υπόλοιποι δεν θα επέλεγαν! Για παράδειγμα οι Πυραμίδες της Αιγύπτου ή το Σινικό τείχος στην Κίνα θα τους γοήτευε. Μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές αλλαγές. Προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις τυχοδιωκτικές τάσεις ενός Σκορπιού. Μπορεί να σας ζητήσει διακοπές σε κάμπινγκ ή περιπλάνηση με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί και να πειθαρχήσει σε κάποιο οργανωμένο πακέτο ταξιδιού ή ένα, κατευθυνόμενο από οδηγό, ταξιδιωτικό πρόγραμμα. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα αν εισπράξει την δεκτικότητα από την πλευρά σας. Μέσα από καταστάσεις που εμπεριέχουν μυστήριο και περιπέτεια θα αναζωπυρωθεί και το ενδιαφέρον του για εσάς.


Τοξότης: ο Ταξιδιάρης

Αν ο σύντροφός σας είναι Τοξότης, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το εξής: ο Τοξότης είναι ικανός να πάει και μόνος του διακοπές, αν αντιμετωπίσει αντιρρήσεις! Δεν θα επιλέξει σε καμία περίπτωση, τις κλασσικές ήσυχες διακοπές, μακριά από την πόλη. Επιθυμεί να διασκεδάσει, με την γνωστή παιχνιδιάρικη διάθεσή του, κι όχι να καθίσει σε μια γωνιά διαβάζοντας ένα βιβλίο. Οι Τοξότες είναι γεννημένοι ταξιδιώτες και έτσι θέλουν να ταξιδεύουν, συνήθως μόνο με ένα σακίδιο στην πλάτη τους... παντού! Ακόμα και με λίγα λεφτά, αλλά με καλή διάθεση, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το καθετί. Θα αναζητήσουν σίγουρα ένα μέρος όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν και να ξεδώσουν. Παράλληλα, όμως, θα θέλουν να περιπλανηθούν σε διάφορα μέρη. Στις διακοπές τούς αρέσει να περπατούν μεγάλες αποστάσεις και επίσης λατρεύουν το κάμπινγκ. Επομένως, τίθεται το ερώτημα αν είστε διατεθειμένοι να τον ακολουθήσετε στις περιπλανήσεις του ή αν θα τον αφήσετε να πάει μόνος του. Αν τον ακολουθήσετε, μην περιμένετε πολυτέλειες, ούτε ήρεμες καταστάσεις. Το αίμα του Τοξότη βράζει!


Αιγόκερως: ο Λάτρης της Φύσης

Αν ο σύντροφός σας είναι Αιγόκερως, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι ίσως δεν έχει διάθεση να προσαρμοστεί και να δεχτεί πρόθυμα τις προτάσεις σας για καλοκαιρινές διακοπές. Αν και στους Αιγόκερους αρέσουν οι πολυτελείς και άνετες διακοπές, υπολογίζουν πολύ τα χρήματά τους, προκειμένου να τα ξοδέψουν αβίαστα. Ακόμα και στις διακοπές φροντίζουν να διατηρούν την φόρμα τους και δεν υποκύπτουν στους πειρασμούς της "καλοπέρασης". Γι' αυτό και τους ελκύουν ιδιαίτερα τα υψίπεδα, οι λόφοι και τα βουνά. Μπορείτε να περάσετε όμορφα στο πλευρό του Αιγόκερου, αρκεί να διατηρείστε σε καλή φυσική κατάσταση και να τρέφετε την ίδια αγάπη με αυτόν για τη φύση. Οι προορισμοί με αρχαία φρούρια και ψηλά επιβλητικά κάστρα είναι ιδανικοί γι' αυτούς. Μην περιμένετε, πάντως, να έχετε πολύ χρόνο για ιδιαίτερες στιγμές, πάθος και έρωτα.


Υδροχόος: ο Ανοργάνωτος

Αν ο σύντροφός σας είναι Υδροχόος, θέλει πάντοτε να κάνει πρωτότυπες διακοπές. Αν αντιληφθεί ότι περνά τις διακοπές του, όπως πολλοί άλλοι, θα δυσανασχετήσει και θα ψάξει να βρει άλλο μέρος. Αλλά οι Υδροχόοι δεν είναι και τόσο οργανωτικοί άνθρωποι, οπότε συνήθως αποφασίζουν τελευταία στιγμή τον προορισμό των διακοπών τους. Τους ελκύουν τα μέρη που είναι πρωτότυπα ή που προσφέρουν γενικά το πρωτοποριακό και ασυνήθιστο. Η ιδέα της απόλυτης ευτυχίας στις διακοπές είναι ένα κέντρο διαλογισμού, στο οποίο θα αναζητήσουν την εσωτερική τους γαλήνη. Δυστυχώς δεν συμμερίζονται οι περισσότεροι τις επιλογές τους κι έτσι συνήθως έχουν πρόβλημα να βρουν παρέα να τους ακολουθήσει.


Ιχθύς: ο Θαλασσινός

Αν ο σύντροφός σας είναι Ιχθύς, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθεί κοντά στη θάλασσα και να σκεφτεί ατενίζοντας τον απέραντο ορίζοντα. Οι Ιχθείς είναι πολύ δεμένοι με το νερό και συνήθως επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη κάποιον παραθαλάσσιο, πολλές φορές απομονωμένο, προορισμό για τις διακοπές τους. Μην περιμένετε, λοιπόν, νύχτες ξέφρενης διασκέδασης. Οι καταδύσεις, καθώς και το κολύμπι, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, το ψαροντούφεκο είναι ασχολίες που τους ευχαριστούν ιδιαίτερα. Είναι ρομαντικοί και συναισθηματικοί, γι' αυτό και επιθυμούν να περνούν τις διακοπές με το ταίρι τους. Επομένως, αν έχετε τις ίδιες φιλοσοφικές διαθέσεις, θα περάσετε πολύ όμορφα δίπλα του και θα νιώσετε ότι ενώνεστε πνευματικά. Τα βράδια σας θα τα περνάτε συζητώντας, κάνοντας βόλτες κάτω από τον έναστρο ουρανό, με φινάλε στιγμές πάθους και έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: