Λεσβία και η Κάρολαϊν από την Τόλμη και Γοητεία - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 05, 2012

Λεσβία και η Κάρολαϊν από την Τόλμη και Γοητεία


Αν και ως Κάρολαιν στη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία» αποτέλεσε το μήλον της Εριδος μεταξύ των δύο αδελφών Θορν και Ριτζ, η Τζοάνα Τζόνσον, στην πραγματική ζωή δεν βρέθηκε ποτέ σε ανάλογη κατάσταση, για τον εξής πολύ απλό λόγο... Ηταν και είναι ομοφυλόφιλη!
Οπως η ίδια παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό «TV Guide» είναι ομοφυλόφιλη, κάτι το οποίο παραδέχεται, πλέον και δημοσίως αφού επιθυμεί να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί. «Είμαι εδώ! Είμαι ομοφυλόφιλη!», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν γκέι, στα είκοσι μου, δεν είχαμε πρότυπα. Υποθέτω ότι είναι η σειρά μου να κάνω λίγο το ...κομμάτι μου. Είναι η ώρα να ζήσω μια πλήρη και αυθεντική ζωή!», δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό 

Στη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στην τηλεόραση η Τζοάνα Τζόνσον έπαιξε το ρόλο της Κάρολαϊν Σπένσερ από το 1987 έως το 1990, όταν και πέθανε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ριτζ Φόρεστερ, από λευχαιμία. Το 1991 επέστρεψε στη σειρά για τρία χρόνια, ως η δίδυμη αδερφή της Καρολάιν, η Κάρεν. Ο ρόλος επανήλθε την περίοδο 2000 - 2001 καθώς και από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: