Eurovision 2012: Ελευθερία Ελευθερίου: «Θεωρώ ότι ήμουν πολύ ντυμένη» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

Eurovision 2012: Ελευθερία Ελευθερίου: «Θεωρώ ότι ήμουν πολύ ντυμένη»

Η Ελευθερία μας μιλάει από το Μπακού.
Η χθεσινή νύχτα ήταν για την Ελευθερία μια νύχτα θριάμβου, αγωνίας, και πολύ μεγάλης ικανοποίησης. Λίγες ώρες μετά, η Ελευθερία δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί, όσο θα ήθελε, αλλά βρήκε λίγα λεπτά για να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις μας.

Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος φόβος σου για τη χθεσινή βραδιά;
Παρόλο που είχα κάνει πολλές πρόβες και δούλεψα ώρες ολόκληρες με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, με την ομάδα, αλλά και μόνη μου μπροστά στον καθρέφτη, πάντα υπάρχει ο φόβος πάνω στη σκηνή με τις χιλιάδες κόσμου από κάτω. Μάλιστα, μου είχαν πει προηγούμενοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν, ότι από την ένταση και τον παλμό του κόσμου, τρίζει κυριολεκτικά η σκηνή και υπάρχει κίνδυνος να χάσω τα βήματα μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ποιο από τα σχόλια που διάβασες σε έκανε να χαρείς και ποιο σε ενόχλησε;
Θα σου πω την αλήθεια. Με συμβούλεψαν, να μη διαβάσω κανένα σχόλιο, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό, γιατί κάτι τυχαίο και χωρίς εκτόπισμα μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση. Τελικά την ακολούθησα αυτή την συμβουλή, αλλά θα σου πω ένα γεγονός που με έκανε να χαρώ πολύ. Όταν ξεκίνησαν οι πρόβες, υπήρχε μια ψηφοφορία όπου ψήφιζαν όλες οι αποστολές. Σε αυτή την ψηφοφορία βγήκα πρώτη και μπορεί αυτό να μην σημαίνει τίποτε, αλλά όλοι θέλουμε την αναγνώριση από το σινάφι μας.

Οι ξένοι σχολιαστές, όπως και αρκετοί δικοί μας, ασχολήθηκαν κυρίως με το φόρεμά σου και το πόσο κοντό είναι. Πώς το σχολιάζεις;
Εμένα μου φάνηκε ότι ήμουν πολύ ντυμένη μάλιστα! Έτσι θεωρώ. Αγαπημένες μου τραγουδίστριες είναι η Beyoncé, η Rihanna και η Britney και όπως ξέρεις, αυτές εμφανίζονται στη σκηνή με κορμάκια. Η αλήθεια είναι ότι η Eurovision, δεν είναι για να βγεις με κορμάκι. Ακόμη τουλάχιστον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: