Γιατί πολεμούν τους εθνικιστές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

Γιατί πολεμούν τους εθνικιστές

"Οι Έλληνες πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους" Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι Εθνικιστές, είτε έχουν συνείδηση της ιδεολογικής τους επιλογής, είτε όχι. Υπάρχει όμως κλίμα - ρεύμα Εθνικιστικό στην Ελλάδα; ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Στο παρελθόν είχαμε δημοσιεύσει μία έρευνα που έγινε σε φοιτητές. Σύμφωνα με αυτήν: «Οι Έλληνες φοιτητές πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους: Το 53,6% θεωρεί ότι «η Ελληνική Σημαία είναι η πιο ένδοξη από όλες». Οι φοιτητές επίσης Πιστεύουν στην ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους.

Οκτώ στους δέκα πιστεύουν ότι «η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του πολιτισμού». Το 60,3% του δείγματος πιστεύει ότι «από την Ελλάδα ξεκίνησαν όλες οι επιστήμες». Το 48% θεωρεί τους Έλληνες πολεμιστές ως τους πιο γενναίους και ηρωικούς, αλλά και τον Ελληνικό πολιτισμό ανώτερο όλων. Ένα ποσοστό 20% θεωρούν ότι πρωτεύουσα της Ελλάδας θα έπρεπε να είναι η Κωνσταντινούπολη!».

Υπάρχει επομένως κλίμα Εθνικισμού στην Ελλάδα και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι και που το σύστημα πολεμά με τόση σφοδρότητα τους Εθνικιστές, τους αληθινούς Εθνικιστές, ενώ αντίθετα αδιαφορεί έως και ενισχύει και προβάλλει κάποιους δήθεν «εθνικιστές» ...;

Ειδικότερα, εις ό,τι αφορά το εάν η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα ή όχι, σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 62,6% των Ελλήνων απαντά πως ναι αποτελεί απειλή! Στην ίδια δημοσκόπηση το 80,6% απαντά ότι έχει εμπιστοσύνη στον στρατό. Αντίθετα, η εμπιστοσύνη του λαού σε κόμματα, πολιτικούς και οικονομικά συμφέροντα είναι ελάχιστη.
Απόλυτα φυσικό, λοιπόν, το κυρίαρχο σύστημα να πολεμά τους Εθνικιστές. Γιατί είναι οι μόνοι που στην πραγματικότητα εκφράζουν το αίσθημα του λαού, την αδάμαστη θέληση του Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add